Underbara Vegas

Jag är verkligen störtkär i Vegas!
Allting är verkligen giganiskt och påkostat här, allt från hotellen till galleriorna. Hela fredagen spenderades nere vid strandpoolen där vi tåg och stekte i ökensolen - fick ganska mycket färg faktiskt! Fast dagen började med en gigantisk frukostbuffé där jag åt så mycket att jag mådde illa - kunde knappt gå rakt efteråt! Man kan verkligen få allt till frukost - från egg & bacon till pannkakor och våfflor, pizza, bagels och pålägg, crepes och kött. Såklart även yoghurt med färska frukter och som efterätt kan man välja en mängd olika bakelser och tårtbitar.



Här spenderade jag hela fredagen - underbart! Vi såg även att UB40, ett av pappas favoritband sen måånga år skulle spela på lördag kväll. Tyvärr skulle vi checka ut lördag morgon, men vi funderade på att stanna en natt till. Tyvärr blev det inte så, som jag nämt innan så har inte pappa sitt kreditkort med sig och vi hade inte tillräckligt med pengar på mitt kort för att boka en natt till, det skulle ändå kosta 399 dollar för rummet nästa natt + konsertbiljetterna på 50 dollar/st. Vi försökte kontakta Sverige för att flytta pengar från pappas konto till mitt, men tyvärr kom de försent. Verkigen synd, för jag hade gärna varit här en dag till!

På kvällen var det iallafall dags för att gå ut och se resten av Vegas. Gårkvällens promenad gav mig ett enormt köttsår på ens tån plus några blåsor - snacka om att jag gått runt och tyckt synd om mig själv!



Tog en runda på hotellets casino innan vi drog upp mot stan. Som jag sagt innan så jag jag tappat ena linsen så här ser man hur jag skelar då ena ögat är på väg åt helt fel håll ;)
Iallafall, tog på mig en blommig miniklänning från förra året's H&M Trend, över det skinnjacka (behöver verkligen en ny!) och mina indianskor som inte syns.



New York New York igen, från en annan vinkel. Vi bestämde oss för att gå till MGM för att därifrån ta en spårvagnsliknande sak som går en bit ovanför marken.



Men vi lyckades inte hitta - hotellområdena är enorma och man vet knappt vad som är fram och bak. Istället skulle vi skippa den och gå tillbaka till Strippen.


Men vi lyckades gå vilse - fråga mig fasen inte hur! Allting är upplyst med enorma neonskyltar och bling bling men trots det lyckades vi hamna väldigt fel. Detta resulterade i en låång bit att gå innan vi tillslut kon fram till Encore & Wynn som ligger i andra delen av The Strip.



Vi hamnade till slut på Strip Burger där vi åt vars en sallad. Sedan promenerade vi tillbaka till vårt hotell längs hela The Strip.



Försökte fota lite utan blixt för att fånga stämningen bättre och tyvärr blev bilderna lite suddiga. Men å andra sidan så är hela den här staden lite snurrig och blurrig, så det fångar ju känslan ganska bra!





Vi satte oss utanför Bellagio en stund och vilade när jag såg att det simmade ankor i vattnet. Väntade på att få se en ny fontänshow som tyvärr för oss (tur för ankorna!) aldrig kom. Tänk att vara anka och simma runt och plötsligt börjar hela vattnet att showa!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0