dags att sparka igång den här bloggen kanske?

Det har ju stått ganska still i den här bloggen på senaste.
Dels för att jag inte direkt gjort något värt att blogga om, och dels för att jag är så trött på designen och formatet. Har inte blivit av att jag beställt en design av någon heller, jag är för snål och för lat. Men eftersom jag har all tid i världen (sommarlov och arbetslös) så ska jag minsann ta och knåpa ihop en design helt på egen hand. Först ska jag bara ta och lära mig Photoshop. Och det här med html-koder och sådär. Men det kan väl inte vara så svårt?

Har iallafall bytat header sålänge, och annan bakgrundsfärg. Uppdatera sidan, så min fejja får pryda hela er datorskärm!


21.21

Goddagens, allt väl?
Idag har jag varit iväg hela dagen med Jonte. Vi gick upp hyffsat tidigt för att köra hans pappa till Barsebäck, golftävlingar ni vet. Då golf inte är något som intresserar mig speciellt mycket så tog vi bilen och körde på äventyr istället.



Passade på att knäppa en dagens, dock inte lättaste när man sitter i bilen..


Avklippta strumpbyxor, shorts från Forever21, svart linne från Only(?) och kavaj från Zara


Mitt hjärta! För övrigt har vi varit tillsammans i 2 år & 11 månader idag :)


Vädret var lite.. omväxlande. Ibland blå himmel och sol (höger) & ibland sämre med tunga moln (vänster). Vi vågade inte chansa på en picknick ute i det gröna, så vi drog på shoppingfärd istället, först till Nova Lund & efter det Center Syd.


Vafan, jag skulle egentligen inte shoppa ju! Dock var det svårt att motstå reorna och jag gjorde riktiga fynd, så det räknas egentligen inte, right?

Vill ni se mina fynd?

nytt i garderoben

Hej bloggen!
Idag var jag en sväng på Entré, mötte upp älskling efter han jobbat för att kolla lite i affärer, och självklart kom jag inte tomhänt därifrån. Det första jag gjorde var att gå in på Cubus och köpa Fiberwig-mascaran. Har varit sugen på den ett bra tag, men det har aldrig blivit av att jag köpt den. Hoppas den är lika bra som de sägs!




Tog en sväng inom Gina Tricot också i hopp om att hitta något fynd för under 100-lappen och jag säger då det - Gina kan man alltid lita på när det gäller rea!



Guldiga shorts, haffade det sista paret! 49:-



Svart linne med dragkedjor & en skruvad rygg , även det 49:-





testar kameran lite..


Ganska bra för att vara en kompaktkamera tycker jag :)

SAMSUNG NV100 HD

Min pojkvän är världsbäst!
Som ni säkert vet så tappade jag bort min kamera på midsommar, den är fortfarande spårlöst försvunnen. När jag upptäckde att den var borta blev jag helt knäckt, det var nämligen en present från min pojkvän som jag fick när jag fyllde 18. Jag är expert på att tappa bort saker men hade lovat mig själv att aldrig tappa bort eller förstöra den. Well, det gick ju sådär.

I fredags skulle vi ha lite förfest hemma hos mig innan vi skulle bege oss ner till Falsterbo, både för att fira älsklings födelsedag i onsdags och Alex födelsedag förra veckan. När jag står och gör mig i ordning kommer Jonte hem och säger att han köpt en liten present till mig som han lagt på sängen, inget speciellt sådär - utan han var bara tvungen. Jag går försöktigt dit och tittar i påsen (min pojkvän har en förkärlek till små och onödiga prylar från Claes Ohlsson och liknande utan någon som helst funktion).
I påsen finner jag denna lilla söta sak, en sprillans ny kamera!





Den ät helt makalöst bra, 14,7 megapixlar och den filmar i HD-kvalité. Superstor touch-skärm på baksidan och allt. Den är så söt! Modellen är från samma serie som min tidigare, NV-serien från Samsung som är en personlig favorit hos mig. Annars kan jag tycka att kompaktkameror har en tendens till att se mesiga och plastiga ut. Tyvärr är NV-serien utgående så de är ganska svåra att få tag på, gissa om jag blev överlycklig?

15 juli

Det hann bli onsdag på min arbetsvecka och inte vilken onsdag som helst, min pojkvän Jontes 21-årsdag!
Eftersom det var mitt i veckan och båda var trötta efter jobb och liknande så bestämde vi oss för att fira den "på riktigt" till helgen. Så på själva födelsedagen tog vi det ganska lugnt hemma, grillade och satt ute och mös med familjen.



i love you!

Jag, jobba?

Johodu, jag har till och med hunnit med att jobba lite. Det ni! Det hör inte till vanligheten att jag jobbar. 
Men en gammal barndomsvän tog kontakt med mig och frågade om jag hade lust att tjäna lite extrapengar, och vem har inte det såhär i mitten av sommaren? 

Iallafall, jobbet var under hästveckan i Falsterbo, Falsterbo Horse Show och jag jobbade för Leksands Knäckebröd/Idea Novum. Jag kan säga att jag aldrig har ätit så mycket knäckebröd som under den här veckan. Jag har bland annat gått runt och samplat (delat ut smakprover) för deras nya knäckebröd, varit lekledare inne i tältet, serverat knäckebröd med kycklingröror och druckit flera liter Brämhults av smaken hallon. Helt okej jobb, nu väntar jag bara på lönen! 7000 enkla var det ja!




9 juli

Förutom att jag äntligen fick se The Killers live, så var 9 juli en speciell dag av en annan anledning.
Min bästa vän, Alex fyllde nämligen icke-tonåring dvs. 20. Egentligen hade vi ju planerat att fira dagen tillsammans på Hultsfred men eftersom hon "hade en känsla" några veckor tidigare så sket det sig.
Men det gjorde inte så mycket, på lördagen samlades vi hemma hos henne, tillsammans med hennes släkt för att fira bitterfittan. 


Bilden är visserligen från när Bella fyllde 18, men eftersom jag fortfarande var kameralös så har jag inga bilder från kvällen. Men det var iallafall mycket trevligt, det bjöds på mumsig mat och en massa skratt.

THE KILLERS!

Och sen kom det vi båda (alla?) hade väntat på. Vi köade i lite mer i en timme och stod mer eller minde längst fram. Kvart i tio började nedräkningen och någon minut senare intog de scenen. Hela publiken började hoppa och dansa av lycka och det var omöjligt att stå stilla. Vi hamnade längre och längre bak eftersom folkmassa hela tiden rörde på sig lite, men vad fan gjorde det?
Att The Killers var grymma live visste jag redan, men såhär grymma? De var makalösa! Lite dålig låtlista bara, för mycket från senaste albumet och för lite från Sawdust. Och vad hände med Sam's Town? Låten alltså. Eller ja, albumet också. En konsert utan Sam's Town lixom. Men jag antar att det är så det är när man ser dem på festivaler, speciellt på deras första Sveroge-spelning. Men efter att ha sett dem på Hultsfred är jag bara ännu mer övertygad om att jag måste se dem igen, på riktigt denna gången. Las Vegas vore ju drömmen, hemmaplan lixom. Men det spelar egentligen mindre roll VAR jag ser dem. Men det kommer bli fler konserter med The Killers, det lovar jag!

Ni får ursäkta det dåliga ljudet emellanåt, kameran pallade inte riktigt med basen från de stora högtalarna.



Visst sjunger alla vackert? Än en gång, ursäkta ljudet på filmen. I verkligheten fanns det inga som helst ljudproblem, men så blir det väl när man filmar med en liten, 3år gammal kompaktkamera ;)


Hultsfred!

Jag och min syster fick fnatt och bestämde oss för att dra till Hultsfred


Väl där möttes vi av 16 grader och spöregn. Bytte shortsen mot jeans och gummistövlar. Men vi var lyckliga ändå!




Trots vädret så lyckades vi hålla humöret uppe. Medan vi väntade på att klockan skulle bli kväll så tog vi oss in på Teaterscenen för att se Winnerbäcks akustiska spelning, helt magiskt!




Tillslut övergav han sången åt publiken som sjöng med vartenda ord i varenda låt. Detta var magiskt!

Ice Age 3 -3D



Jag har hunnit gå på bio och se Ice Age 3 och kunnat konstatera att jag inte kan se 3D. Tydligen måste man ha samsyn för att kunna uppleva detta fenomen, och samsyn är ingenting jag har. Så där satt jag i en biosalong med fula glasögon och kände mig lite dum. Men det gjorde inte så mycket, filmen var sjukt jävla rolig och jag skrattade så jag tappade andan. Väl hemma laddade vi ner en någorlunda bra screener och har sedan dess hunnit se filmen måånga gånger. Har ni inte sett den ännu, så se den!

2 veckor och 5 dagar sedan

Det är alltså så länge sedan jag uppdaterade den här bloggen. Jag har gått in på blogg.se flera gånger om dagen, men det har inte blivit av att jag har uppdaterat något. Men nu kände jag att det var dags.

Så, vad har hänt sedan sist då? 



11.28

Nyss var det frukost, vaknade av att mamma kom hem med nybakade bullar. Mums! Så nu har jag suttit och ätit frukost i en timme. Jag verkligen älskar långa frukostar, det är så mysigt!


Nu ska jag upp och byta om till bikini, smörja in mig och sedan ska jag ut och inta poolen. Ibland har man det riktigt bra alltså.


Bilden är från igår när jag och Alex tog en liten paus från luftmadrasserna och gick in och hämtade lite mangosorbet. 


Vad gör ni idag?

11.48

Goddagens bloggen.

Idag har jag inte så mycket roligt att skriva, jag gör ju inte så fruktansvärt mycket. Ska dock städa lite idag hade jag tänkt, rummet ser ut som ett bombnedslag. Vika lite tvätt ska jag nog också göra, mest för att göra mamma glad.
Annars ska dagen spenderas här:


RSS 2.0