15.01

Hej bloggen!
En snabb uppdatering här. Jag är fortfarande kameralös och jag tycker det är så förbannat tråkigt att blogga utan bilder så då skiter jag i det helt enkelt. Har ändå inte så mycket att skriva om, dagarna spenderas (dock ensam) ute vid poolen. Alla andra jobbar så jag har inget sällskap, men man ska inte klaga. Ska försöka få ner Alex här någon dag om vädret vill sig. Varmt är det iallafall, så man smälter bort, men solen är lite blyg i Höllviken. 

Fast 28 grader i poolen en molnig dag är inte fy skam det heller. 
Eftersom jag inte har någon kamera så fotade jag nyss med mobilen, men jag får inte igång bluetoothen på datorn och sladden vet jag inte var den är. Tekniken är inte med mig på senaste.

Hoppas ni har det gött ändå och att solen skiner på er!


Later!

Peace & Love!

Då var man hemma efter en vecka uppe i Borläge och på Peace & Love-festivalen. Jag har haft 6 helt underbara och fantastiska dagar med två av mina bästa vänner.
Vi åkte upp dit för att jobba, men vi måste ha haft det härligaste jobbet. Klippa lite tyg och sätta upp affischer nere i stan. Och just det, sista dagen gjorde vi faktiskt en marknadsundersökning också. Fast jobbat har vi. Vi har legat och jobbat på brännan hela dagarna. Det har varit sjukt varmt, minst 30 grader, vindstilla och strålande sol.
På kvällarna har vi både lyssnat och kollat på en massa konserter, bland annat lyssnat på Hoffmaestro, Promoe, Lykke Li och Mötley Crüe.
Vi har dansat som galningar när Timbuktu och Damn drog igång, skrek oss hesa på bredaste skånskan till alla låtar.
Vi har hoppat till The Sounds och fått rysningar av Majas röst och känsla. Samma kväll avslutades av Mando Diao som var helt fucking awsome på hemmaplan och på deras största scen.
Fast bästa på hela festivalen var nog Moneybrother. Tredje gången jag ser honom live och han blir fan bara bättre och bättre för varje gång. Vilken känsla och vilken passion den mannen har.
Sedan satt vi ner i gräset och mös till Winnerbäck, den sista av hans 3 spelningar på festivalen. Det är något speciellt med kombinationen Lars Winnerbäck och en sommarkväll. Det blir bara bra liksom. Och Miss Li var ju också på plats för att framföra "Om du lämnar mig nu" - snacka om rysningar över hela kroppen!
Hela festivalen avslutades med två timmar Håkan Hellström och satan vilket drag! Håkan har aldrig varit en favorit hos mig, men just där och just då, live som sista akt på festivalen var det nästan magiskt. Enormt mycket folk i alla åldrar stod och sjöng med och dansade.
Jag har sett sjukt många galet snygga människor, och ännu fler riktiga trailor trash.
Vi har träffat många härliga människor från Borlänge och en del ganska konstiga. Tjejen som sov brevid mig sa att hon kom från Stockholm men vi gissade mer att hon rymt någonstans ifrån. På fredagen satt vi med två lesbiska tanter i 50-årsåldern som var skitroliga. Vi har träffat ett fyllo som visade sig bo några gator bort från min gamla adress.

Bilder kommer sen när Anna har skickat dem till mig. Min kamera försvann ju på midsommar och har inte hört någonting alls om den så jag antar att den är borta för gott.
Nu har jag en del att göra, föruto att städa så finns det en del att ta igen på bloggfronten.


Sol!

Goddagens bloggen!

Jag ställde klockan på 9 imorse, tänkte gå upp och börja dagen tidigt men ja, det sket sig. Är trött i hela kroppen idag, huvudet är tungt och kroppen känns seg. Men nu är jag iallafall vaken och ska sätta igång och packa lite smått. Måste börja fundera på vad jag ska ha med mig, så att jag hinner tvätta om det skulle behövas.
Vad packar man med sig till en festival? Sneakers, skinnjacka, shorts, shorts, shorts? Tishor, linnen, bkinin och solbrillor? Leggings? Sandaler?



Bild från Juni 2007.

Solen skiner och det är sommarvärme, äntligen! Ska nog ut och lägga mig en stund i solen, men först blir det en maskin tvätt!

trött, tröttare, Elin?

Fikan innan var helt underbar, vi fyra har inte träffats på hur länge som helst och vi satt och skrattade så högt att folket runt omkring oss måste trott att vi var fulla. Eller höga. Men det var vi ju nästan, hing on life liksom. Underbart!
Sedan körde jag och hämtade syrran på Sturup och var hemma igen vid midnatt.

Nu börjar klockan närma sig 2 och jag är så trött att jag håller på att ramla av soffan, trots att jag drack en massa kaffe innan vid 9 tiden.

Imorron ska jag tvätta hade jag tänkt, och packa. Kanske hinner med en sväng på stan också, får se när jag vaknar. På tisdag morgon, typ 06.00 ska vi köra upp till Peace & Love i Borlänge. Vi sket i flyg och tåg och ger oss ut på roadtrip istället i 66 mil. Ska bli sjukt kul!


Nej, nu ska jag sova! Natti!

Midsommar

Hej vänner, hade ni en bra midsommar?

Jag hade sjukt kul iallafall. Först blev det mat, grillspett och mammas hemmagjorda potatissallad - mums! Vi spelade kubb i regnet och förlorade stort varenda gång, shotade tequila till förbannelse och efter ett tag övergav vi vår egen fest för att ansluta oss till Millas föräldras. Vissa gick in och lade sig, men jag och Jonte fortsatte några timmar till. Det blev mer alkohol, mer dans och en massa biljardspelande med Millas pappa (som jag förlorade igen..)
Korvgrillning mitt i natten innan jag och Jonte gick om och lade oss vid femtiden.

Enda tråkiga är att min kamera försvann med alla bilder, men den dyker väl upp så småningom. Sålänge får ni nöja er med en bild som mamma tog innan jag stack.



Nu ska jag göra mig klar för att köra in och ta en fika med Alex. Sedan ska jag hämta syrran på Sturup.

KLAR!

Sådär, nu är jag klar och redo för midsommar! Ska bara packa ner det sista och måla om mina naglar, jag råkade nyss kleta ut allting. Klump!





Ha en trevlig midsommar!

13.23

Sådär, nu är jag klar med städningen, eller mja.. Jag hinner inte mer.
Dags att hoppa in i duschen och göra mig klar, benen måste nog rakas. Eller så struntar jag i det, vinterpäls håller värmen bättre - eller?
Äsch, jag trotsar vädret och har klänning idag. Blommig är den också. Och minimal.



Skitkass bild, men ja. Det är inte så lätt när man håller datorn i luften och försöker gissa rätt. För jag har inte tid att leta upp kameran, det tar bara en massa tid. Nu blir det dusch!

GLAD MIDSOMMAR!

Jag vaknade upp nästan två timmar senare än planerat så nu är jag lite stressad. Har lovat att hjälpa mamma här hemma då de ska ha midsommarfest här ikväll. Så snart ska jag sätta igång att städa rummet & snabbt får det gå! Ska vara klar och iordninggjord om 3,5 timme hade jag tänkt. Hade även tänkt att locka håret..

Ser fram emot ikväll, riktigt mycket!


Världens sämsta bloggare?

Mjo, jag är nog det.

Har inte uppdaterat på över en vecka, vilket har varit ganska skönt men ändå tomt. Jag har visserligen inte gjort så mycket värt att blogga om direkt, förutom min pojkväns student i fredags. Regnet öste, verkligen ÖSTE ner men han var glad ändå - och det är ju allt som räknas, right? Hann precis till skolan för att se honom springa ut också, mys!

Annars har det väl inte hänt så mycket, varit en sväng nere på stan, fick en jättesöt tröja av älskling som jag gått och spanat på ett tag. Love it! Myst runt i solen och kollat på alla konstiga människor i Trelleborg, för tro mig det finns det många av! Eller egentligen är de väl inte konstigare än folket i Malmö, men eftersom staden är betydligt mindre så syns människorna mer på något sätt. Har även hunnit se de 18 första avsnitten av Privileged som precis börjat på Kanal 5 i Sverige, serien växer helt klart!

min nya tröja

Annars då?
Midsommar imorron, hoppas på bra väder! Ska på midsommarfest ute hos Milla vilket ska bli sjukt mysigt! Milla bor verkligen mitt ute i ingenstans, med vildsvin och rådjur i trädgården och midsommar ska ju firas i fin natur, så det ska bli mysigt!
På tisdag nästa vecka åker jag, Alex och Anna upp till Borlänge för att jobba på Peace & Love-festivalen. Min systers pojkvän är en av arrangörerna så han har satt ihop ett specialjobb åt oss som innebär att vi ska intervjua andra besökare på festivalen. Sjukt snällt och härligt, så det ser jag fram emot!

Nu sa jag gå och byta om, ska köra min syster till Sturup och sedan ska jag iväg och träna!

Later!


mer nytt..

Här är linnet jag köpte igår



Snygg öppning i ryggen!

När jag var i Polen blev jag så arg när jag missade chansen att köpa tunikan från Matthew Williamson for H&M, så jag spontanköpte en kjol istället. Den finns självklart på H&M i Sverige också så ni känner kanske igen den.



Tänkte ha den på skolavslutningen imorron, tillsammans med en svart tubtop och svarta skyhöga klackar från Scorett. Skinnjackan får nog göra mig sällskap imorron, sitället för den vita kavajen. Annars kan den ju bli ledsen..

Fortsätt kommentera, det gör mig så glad! :)

dagen visade sig bli underbar!

Och vet ni varför?
Mitt i fikan och mitt i mitt klagande om livet och världen så ringde min syster och frågade om jag köpt jackan idag. Då jag besviket talade om för henne att jag inte kunnat köpa den eftersom den inte fanns på rean blev hon förvånad. På MQ i Lödde hade de nämligen den på rean.
WHAT?
Efter lite luskande visade det sig att den fanns även i Malmö, på Entré. Två stycken svarta skönheter i storlek 34, nedsatta 50%. Jag flög upp från stolen, drog med mig Alex och sprang mot bussen. En dryg kvart senare stod jag med min efterlängtade skinnjacka i handen. Eller ja, snarare hade jag den på mig. Jag hann knappt komma ut från affären innan jag drog av prislappen och bytte ut min gamla, trogna från Vero Moda som snart har 4 år på nacken.

I´m in love!



Bilden ger den verkligen ingen rättvisa, men här är den alltså. I finaste, mjukaste lammskinn och figursydda ärmar. Den är mjukare än en vanlig hood-tröja eller tygjacka. Och den är min!

ses

Nu är jag trött på att sitta och tycka synd om mig själv, så det blir en tur in till stan för att möta upp Alex för en fika. Dricka en massa kaffe och klaga på livet.

Later!




My day is campari

Så, vad händer idag då?

Inte mycket alls. Pisstråkigt väder idag igen och det finns absolut ingenting roligt att göra. Orkar inte ens ringa runt och försöka jaga en telefon idag. Ringer mamma istället, så får hon ringa.

Jag är tött och less på livet. Bitter, som en viss Patrik skulle säga.
Jag är trött på vissa människor. Eller nja, mer besviken tror jag. Du vet om att du kan hjälpa mig, jag antyder att jag vill din hjälp och jag blir totalignorerad. Å andra sidan har du ingen skyldighet att ställa upp för mig, men det hade ändå varit lite trevligt.
Samtidigt finns det en person som går mig på nerverna. Eller snarare hoppar och sparkar på mina stackars nerver. Ett tips? Väx upp förfan. Du är ett jävla välgörenhetsfall.

I'm out.


12.04

Godmorgon bloggen! Sovit gott?

Själv har jag sovit riktigt uselt faktiskt. Somnade någongång vid halv fem i morse och vaknade igen vid sju. Somnade dock om och vaknade när klockan ringde kl 0900 då jag gick upp. Klädde på mig ganska snabbt och tog cykeln ner till MQ för att kolla om min skinnjacka kommit in på rean idag. Och vet ni vad?

Det hade den inte.
Typiskt.

spoiled

Det är sjukt ytligt att bli så här påverkad över materiella saker - det vet jag och jag är fullt medveten om att jag låter som en bortskämd liten skitunge med i-landsproblem. Därför blir jag bara ännu mer deppig på mig själv och mitt förbannade vill ha-begär.

Ikväll matchar jag vädret utanför fönstret. Grått, trist och deppigt.


Lovely sommarlov.



vilket pissväder!

Goddagens!

Idag har jag varit i stan hela dagen, har sprungit runt i regnet och shoppat. Fast vi satt mest och fikade. Mysigt iallafall!
Köpte ett jättefint linne på Gina Tricot som jag tyvärr inte orkar gå upp och fota för att visa, kanske senare. Har iallafall haft en sjukt mysig dag och vi har skrattat massor.

Nu såhär på kvällen känner jag mig dock ganska nere. Allting bara klydar och ingenting verkar gå som jag vill. Fick en iPhone i studentpresent som jag verkligen blev skitglad för, men fysiskt sett så har jag inte telefonen ännu. Har beställt den men den är slut i lager, och de vet inte när de får in den igen så de kan inte ge något leveransbesked. Spännande va? Suck.
Har varit och spanat på en skinnjacka från MQ i några månader och imorron har de smygpremiär på deras rea och jag hoppas att den är nedsatt, originalpriset ligger ändå på 1800 kr. Det finns knappt några kvar i min storlek och jag verkar inte kunna ta mig till en butik imorron bitti så jag kan köpa den. Om den inte är på rea så har jag inte råd att köpa den eftersom jag har lånat ut alla mina pengar åt höger och vänster som jag inte vet när jag får tillbaka.


Ytligt?

Egogirl

Jag är ganska dålig på att uppdatera märker jag. Jag tänker på en massa saker men glömmer liksom att logga in och skriva ner det.
Nåja, det lutar att det blir Barcelona i slutet på augusti iallafall. Ska bli sjukt kul och jag längtar redan. Sjukt pepp på Barcelona iallafall. Nu återstår det bara för mig att spara ihop pengar, vilket inte är det lättaste.

Nu sitter jag i min soffa och kollar på ett gammalt avsnitt av Made som jag spelat in på min tv-box. Jag gör så ibland, spelar in en massa avsnitt av ex. Made, Miami Ink eller Djurpolisen, och eftersom mitt boxerkort bestämt sig för att lägga av (så jag kan inte se finalen av Project Runway!) så är det mysigt att titta på "tv" ändå.

Passade på att vara lite ego samtidigt..


Btw, klockan är en studentpresent från pappa och syrran. Love it!







Barcelona? Rom? Eslöv?

Sitter och funderar på var man kan resa i sommar. Det blir antagligen ingenting med Alanya, vi väntar ett tag till på en bättre lägenhet och låter pengarna växa lite mer.

Jag och min pojkvän har 3 år den 25 augusti och det hade vi tänkt fira genom att resa iväg tillsammans. Vi har faktiskt aldrig varit utomlands tillsammans tidigare vilket faktiskt är lite konstigt. Jag har alltid åkt med Alex, haha!
Men nu är frågan vart man ska åka någostans. Vi vill åka till ett ställe där ingen av oss har varit tidigare för att uppleva något nytt, tillsammans. Så Turkiet är uteslutet. Grekland likaså. Dessutom vill jag mer till en storstad, fast fortfarande med sommarvärme och sol&bad.
Funderar lite på Barcelona. Eller Rom. Jag har aldrig varit i Rom, så dit skulle jag vilja åka. Paris vet jag inte om jag orkar, är inte så förtjust i fransmän. Annars ska det ju vara en romantisk stad.


Barcelona? Rom? Hjälp!


Så hjälp mig nu, har någon ett tips på var man kan åka? Med tanke på att jag fortfarande är arbetslös så ska det helst inte kosta multum, men alla förslag ta tacksamt emot!

mer bilder från studenten..

Tack för söta kommentarer om förra inlägget, vissa av bilderna blev faktiskt riktigt bra om jag får säga det själv. Det är inte ofta jag blir nöjd med bilder på mig & speciellt inte vid speciella tillfällen när man VILL att det ska bli en massa bra bilder.
Nog babblat, nu tänkte jag ladda upp lite fler bilder från studentmottagningen..






Jag och mamma




Jag hälsar på pappa


Det bjöds på italiensk buffé


Jag och fina syster!


Lilla sötaste skitungen!


På kvällen samlades vi hemma hos mig




Sedan blev vi upphämtade i limousiner





















Den här bilden får avsluta för studenten. Straxt efter att denna bld togs svängde limon till och Bella for ner på golvet och spillde champagne över allt och alla. Men det gjorde inte något, vi hade förbannat kul ändå! Väl framme på Strandbaden var det dock kaos, riktigt nedköp faktiskt. Synd, för det är ju där sommarens fester hade planerats.

Tack för en underbar student!

Nu är det över..

Nu är studenten över och det har nu gått några dagar så jag har haft tid att smälta det hela. Jag har kommit fram till att det var helt fantastiskt och det roligaste jag gjort någonsin, hade jag kunnat hade jag lätt gjort det igen! Jag kan varna för SJUKT många bilder, egentligen hade jag kunnat dela upp dem i flera inlägg men det orkar jag inte nu.. Glöm inte att kommentera!


Dagen började med ett hotfullt moln - det får inte bli regn!


Men det klarnade upp under dagen och solen tittade till och med fram!


Klockan närmade sig 8 och jag var (nästan!) klar!




Mot champagnefrukosten!


Det skrevs i varandras mössor..


och det togs en massa bilder!


En favoritbild på mig och Milly

Seda tog vi bussen upp mot stan och mötte upp resten av 3:orna från Kunskap. Sedan gick vi allihopa tillsammans genom hela stan ut till Västra Hamnen. På vägen förde vi ett himla liv, och vi blev utslängda från Hansa bland annat. Stannade till på Centralen och sjöng i vänthallen - vet inte om det var speciellt uppskattat men det struntade vi i. Vlken känsla att gå genom stan och skrika "FÖR VI HAR TAGIT STUDENTEEEN!"





Väl framme på skolan så var vi för tidiga så vi fick vänta utanför innan vi blev insläppta. Det gjorde inte så mycket, vi fortsatte glatt att dricka, tjoa och föra ett himla väsen!




Väl inne på skolan bjöds det på lunch och skönsång, tal och liknande.






Sedan var det dags, det vi alla hade väntat på hela dagen. Minuterna innan var pirriga, nervösa och spända. Vi nästan pressade oss ut genom dörrarna och upp på scenen. Vi skulle sjunga studentsången, men det var det ingen som kom ihåg.








Jag hittade pappa i vimmlet




LOVE!






I love you.




Sedan var det dags att hoppa på flaket!
















Väl hemma väntade vänner och släkt..
Men de bilderna får ni se imorron, för nu ska jag sova!



STUDENTEN!

Håll ut, snart kommer en massa underbara bilder från studenten i torsdags. Sålänge bjuder jag på den här..



Jag och Milly på champagnefrukosten :)

RSS 2.0