hey ho(e)!

Well, produktiv dag. Ehm, eller inte. Fortfarande tjurig, grinig och ganska trött på tillvaron.
Har packat ner mina studentpresenter idag, är ju inte riktigt dags att använda sina egna tallrikar och sådär.
Ikväll ska jag hem till pojkvän, ska mysa framför Idol hade jag tänkt - förhoppningsvis har han också tänkt det. Jag hoppas på Erik och Patrik ikväll, tvättäkta rock-röster och det gillas!

mad world

Well, mina vänner.
Jag mår inte så värst bra för tillfället. Jag är väldigt emotionell och just nu har jag ungefär 100 tankar och 100 känslor som snurrar runt samtidigt och jag vet knappt in eller ut.
Det enda jag vet är att jag är trött på att omge mig med människor som bara tar en för givet, som suger kraft utan att ge någonting tillbaka. Trött på att vara godtrogen och hela tiden bli besviken och lämnad ensam.
Givetvis har jag många underbara vänner och personer runt omkring mig och jag menar inte att alla är skit. Tvärt om, jag vet att jag har hittat några riktiga stjärnor och jag litar på att ni vet vem ni är. Ni är bäst.
Ni andra kan dra åt skogen,

Godnatt Nu ska...

185c9deaa4d80ec977de94365fb416be.png

Godnatt

Nu ska jag ta och krypa ner i min nybäddade säng och kolla några avsnitt Lost innan jag somnar. Imorron får vi se vad som står på schemat, jag hade behövt plugga en del men motivationen är på noll.
 Ångest? En hel del.

Inspiration, någon?


me love clothes too!

När jag fyller år önskar jag mig nästan alltid kläder av min syster. Dels för att hon jobbar med kläder (merchendiser för Vero Moda) men också för att hon vet exakt vad jag vill ha då vi har samma stil. Det kan lixom inte bli fel!

Jeansleggins med dragkedja och knapp (!)
De har dessutom "fuskfickor" på framsidan så de ser ut som riktiga jeans men har mjukheten och passformen som ett par leggins.




Även riktiga fickor bak så man slipper tänka på att ha linnen som täcker hela rumpan och liknande. Andra snygga detaljer är nitarna längs hela yttersömmen - snyggt snyggt snyggt!

Av någon anledning så är Vero Moda sällan omnämnd blav några "modebloggare" eller modereportage, men faktum är att de har många snygga plagg som faktiskt är bättre än många andra kedjors. De flesta andra jeansleggins har ju inga fickor, ingen dragkedja utan den fula och obekväma linningen. De flesta andra budgetkedjor har ju hakat på det där med fickorna på rumpan, men jag har aldrig sett några med dragkedja och knapp!



Supermysig stickad kofta - även denna från Vero Moda.
Den är så fin i kvaliten, inte alls stickig eller luddig. Älskar detaljerna med "flätningen" längs hela kanten och på fickorna. En ny favorit!

Fick även en supermysig halsduk av Stina, min mammas samobs dotter

Från Monki!

Me love presents

Förutom en massa tallrikar och liknande fick jag en hel den andra fina presenter.

Ring från Thomas Sabo, älskarälskarälskar den!
Strunta i att det ser ut som att jag har sex fingrar på bilden, det är mitt knä och lite annat som förvirrar. Iallafall, jag älskar ringen - ny favorit!
Fick den av mamma

Pappa kom med ett enda stort kuvert. Kostigt, tyckte jag. Han brukar alltid komma med stora lådor och en massa konstigt inslagna paket fyllda med tidningspapper och allt möjligt konstigt för att man aldrig ska kunna gissa vad det innehåller. Men när jag öppnade kuvertet förstod jag lite bättre...

Vegas baby! Men först om ett år, när jag fyllt 21!

Superfint Thomas Sabo-armband med en berlock, såklart ett "E", av Sanna och Lasse.

Matchande sängkläder och ljus som kommer passa perfekt i mitt rum!
Dessutom är det dags att tvätta, så jag bytar nog till detta redan idag. MYS!
Detta fick jag av Alex, Amanda, Hanan och Eric.
Av Amanda fick jag även lösögonfransar och lim så man kan göra en förlängning. Ni vet sådanna lösa man sätter på sina egna fransar? Detta hann jag dock inte med att fixa i lördags, men ska testa det någon gång!

 

En 500 GB's extern USB-hårddisk som inte är mycket större än min iPhone.
Det behövs alltså ingen annan extra strömsladd eller så.
Extramt användbart, dels för att jag är bra på att fylla min dator med en massa saker, men också för att kunna säkerhetskopiera den så man inte förlorar alla sina bilder om den nu skulle krascha.
Detta är en typisk sak jag verkligen behöver men aldrig köper eftersom jag tycker det är på tok för dyrt! Ändå runt 800-1000 vilket jag hellre lägger på skor, haha!

Jag fick en massa alkohol & när den tar slut så..

.. får jag springa till systemet för påfyllning!

 

 


Mateus, im in love!

Jag har fått otroligt fina presenter hela helgen att jag bara måste ta och visa dem här i bloggen också.
Sedan ett tag tillbaka har jag gått och spanat på Mateus-servisen och tänkte att jag kunde passa på att önska mig delar från den nu när jag ändå fyllde jämnt, den är ju inte direkt billig att köpa. Servisen finns i 17 olika färger, så för att det skulle bli lättare att veta vilken jag önskade mig så jag startade en önskelista hos en återförsäljare här i Malmö, bra för mig eftersom de då håller koll på hur många delar som har blivit köpta och bra för dem eftersom jag skickar alla dit vilket är både bra reklam för dem och dels tjänar de på det rent ekonomiskt.

12 stycken mattallrikar i färgen Sand, 31 cm's. De är riktigt stora och härliga tycker jag!
Det verkar dock ha blivit ett litet missförstånd mellan mig och affären då jag egenligen önskade mig gråa mattallrikar, men jag pratade med dem och de sa att det var lugnt att byta. Så jag bestämde mig för att byta in 6 stycken till gråa och behålla 6 st i Sand.
Detta fick jag iallafall från min släkt.

7 st assietter i färgen Grey, 25 cm's. Jag älskar denna färgen!
Alla produkter från Mateus är handmålade i Portugal vilket gör att ingen ser exakt likadan ut. De skiljer sig lite åt i nyanserna och bränningen är unik på varje tallrik vilket jag älskar! Det ger liv åt servisen!
Jag ska dock byta in en grå assiett till en sandfärgad. Sen behöver jag bara 5 sandfärgade till, haha!
Två av tallrikarna var från mamma, de andra fem fick jag av mormor!

6 st skålar i en härlig plommonlila färg
Jag kunde bara inte motstå att ha några delar i den här färgen, tycker den är så fin!
Dessa fick jag också av mamma

En liten rund skål, också den i plommonlila
Denna fick jag av min Gamlamormor (jag är från Skåne, inte säger vi gammelmormor här inte!), alltså min mammas mormor!

Tanken är ju att man ska kunna kombinera en massa när man dukar.
När jag har bytat ut de som ska bytas och om jag får de sista 5 delarna så kan man antingen välja att duka grått/grått/lila, sand/sand/lila, vitt/grått/lila eller grått/vitt/lila.

Me lajki!

 

Poh, nu är jag hungrig! Ska fixa något att äta, resten kommer i ett nytt inlägg!


Hello monday

Puh, jag önskar verkligen att det hade varit söndag idag. Hela helgen har varit fullspäckad och den har försvunnit förbi i 190. Fredag var det ju släktkalas med en hel del bubbel och fnitter, lördag gick åt att bygga om i trädgården och fixa allt inför festen på kvällen som var awsome! Det blev ganska sent, tror jag somnade vid halv fem eller så och sedan var det bara att gå upp dagen efter för att fira pappa som fyllt år tidigare. Vi gick och såg på matinébio (pappa som valde film, Ice Age 3) och sedan söndagsmiddag på Mando. Vi skildes åt strax innan 17 och då var det dags att åka vidare till nästa kalas. Min mammas sambo's dotter fyllde 18 så det var tårtkalas där hemma för familj och släkt. Tur att det var för familjen, jag kom dit och såg ut som jag inte hade sovit på ett halvår, gårdagens smink och stank bakfylla.
Så idag känner jag mig ganska matt och slö. Jag ska snart gå och ta en lång, härlig dusch, peela kroppen och slänga på en ansiktsmask för att verkligen bli ren och fräsch. En partyhelg som den här sätter sina spår.

God morgon!...

0-740845e15654935250b4482116b051b7.png

God morgon! När jag vaknade för drygt en timme sedan ville jag inget hellre än att gosa kvar i sängen under mitt varma täcke. Men så kul (mysigt, roligt, underbart?) ska vi inte ha det. 
Istället sitter jag nere i köket och dricker chai ur min enorma tekopp och funderar över livet och allt som hände i helgen.

Det har varit en bra helg.


bästa på länge

Helgen har varit underbar, har inte suttit en enda sekund framför datorn så därför har det inte blivit någon uppdatering alls.
Jag fyllde iallafall 20 i fredags och på kvällen blev det släktkalas och det var riktigt mysigt. Sen att min mamma klättrade över staketet och ut på gatan är en annan historia jag inte orkar ta nu.
Igår hade jag 20-årsfest och vilken j'vla fest det blev! Vi höll igång till halv fyra imorse, hade dukat upp ute i trädgården med partytält och värmare, temat var mexikanskt och det flödade av Corona och tequila. Vi sjöng, drack, dansade, röjde och skrattade som aldrig förr. Jag tog dock inte många bilder, senast jag hade med kameran på fest så försvann den ju & eftersom den fortfarande är mystiskt borta så tog jag det säkra framför det osäkra och lade undan den. (Detta glömde jag dock bort vilket resulterade i att jag sprang och letade efter den i en timme och var förbannad på den jäveln som snott den.) Men, det fanns många andra som hade kamera, så imorron ska jag ta och ragga upp bilder.
Vissa personers självupptagna beteende gjorde mig dock ganska besviken, men jag orkade inte vara bitter så det svalde jag ner med en tequila och körde vidare som aldrig förr.
Idag mår jag som jag förtjänar. Ska slänga mig i sängen och kolla på 90210, Top Model och kanske lite Lost. Imorron återkommer jag med bättre uppdatering om vad som hänt.
So long!

Happy B-day...

0-5a72a5124d1bafdca33f9d45e0a9dbdd.png

Happy B-day too MEEEE! 
Att fylla 20 år på en lönefredag är sjukt tajmat, don't you think? Fast den riktiga festen blir först imorron, då jäklar i havet! 
Min första present fick jag igår, denna underbara tekopp från Kerstin Tillberg som jag har haft ögonen på ett tag. Bland de övriga presenterna fanns tallrikar och skålar från Mateus-servisen, en urmysig jättehalsduk från Monki, ring från Thomas Sabo och ett litet datorbord så jag slipper bränna låren av mig när jag har datorn i knäet. 
Nu ska jag krypa ur sängen, frukost väntar där nere.


23.23

Vet ni vad som händer om drygt 40 minuter, vavavava?
Det är dags för mig att bli vuxen, lämna tonåren bakom sig och fylla Systemet-myndig. 20. The big 2 and 0.
Spännande, right?

Lost?

Efter att ha funderat och filosoferat större delen av dagen har jag kommit fram till följande:
- jag är uttråkad och rastlös
- jag är uttråkad och rastlös för att jag har för lite att göra
- eller egentligen har jag ju massvis med saker att göra, plugga , söka jobb
- men det är ju så mycket lättare att strunta i allt det där och bara sitta hemma i soffan
- jag blir lika effektiv som en krukväxt när jag har för mycket fritid
- jag behöver inspiration för att fungera och kunna prestera
- det dröjer 9 månader tills det kommer nytt avsnitt av True Blood
- jag måste få in lite fler måsten i mitt liv
- att Lost inte kommer att börja den 27e september, utan tidigast januari 2010
Det där sista gjorde mig lite småledsen, men samtidigt blev jag lite glad. Gissa vilken serie jag ska se om från början? Ohyes, 5 säsonger ska nog kunna hålla mig sysselsatt samtidigt och när väl den nya säsongen drar igång om några månader så har jag full koll på alla som har dött och kommit tillbaka. Hey, jag kommer till och med veta vilket år vi är på! Dessutom får jag tid att flina lite åt Ben Linus och alla hans avsikter.
Jag vet inte om jag kommer att bli inspirerad av att se om Lost, men det kommer definitivt att få igång en del funderingar.


I'm gonna turn this thing around

Anledningen till min obefintliga uppdatering är att jag helt enkelt inte är på humör. Tusen tankar och tusen känslor snurrar runt inne i mitt huvud och mitt inre. Jag är inte ledsen, jag mår inte dåligt. Det har inte hänt någonting och ingen behöver vara orolig. Ibland blir jag bara otroligt introvert och har ingen lust att vara speciellt social. Jag pluggar in iPhonen i öronen och låter musiken fylla hela mig. Det blir mycket Killers som vanligt, blandat med Moneybrothers äldre för att minnas sommarens Peace&Love, White Lies för att se om det är kärlek, Green Days äldre för att hitta tillbaks till minnena och känslorna som fanns för längesedan, Muse för att känna mig mörk och svår & Timbuktu för att.. Well, det är Möllan och Malmö helt enkelt. Några kvinnor blir det inte idag, inte. I need some time with my men.

Jag behöver bara tänka lite, vara ensam med mina tankar. Filosofera ett litet tag. Snart kommer jag att återvända till planeten och vara full av kreativitet, vilja och allt det där.
I´m turning 20 på fredag och lördag har jag planerat en brakfest, så måste tagga tills dess.

Jag säger...

0-475ed0eac334b14a4348c2148918fb91.png

Jag säger god morgon med en bild på min frukost idag, omelett med kål, purjolök, tomat och chèvre. Mums! Fast det liknar mer en pizza än en omelett.. 
Ha en bra dag!


På väg...

04f90cbb4ff88a81aa61332001d219e8.png

På väg till Trelleborg minsann, mamma är snäll som kör mig. Väl där väntar mat (jag är vrååålhungrig!) och nytt avsnitt av True Blood! 
Love it!


spelberoede

Puh, idag är jag trött och seg. Anledningen är att jag inte kunde släppa min iPhone igårnatt, utan jag låg och spelade New York Nights 2. Sjuukt kul och en aning beroendeframkallande, speciellt när min gubbe började att dejta. Helt plötsligt hade jag klarat hela spelet, vilket jag inte trodde. Hade jag vetat att det skulle ta slut där hade jag valt kärlek framför pengar och inte tvärt om. Jag tänkte att om jag först valde pengar och kändisskap så kunde jag shoppat en massa och skaffat en fin lägenhet, sedan dumpat min Hollywoodstjärna till pojkvän och blivit tillsammans med Mr Right. Men hepp, där fick jag!
Fast min Hollywood pojkvän verkar tycka om mig iallafall.
Nepp, nu måste jag gå in och duscha snabbt. Ska till skolan en sväng och sedan blir det nog att fika med Alex. Vad ska ni göra idag?

i'm done!

Eller nja, egentligen har jag massor kvar att fixa på mitt rum då det ser ut som en bomb har gått av eller något liknande. Men allt som har med kläder och garderober är hyffsat klart, det sista som är kvar får jag ta och fixa en annan dag.
Just nu kurrar magen, har varit så upptagen hela dagen att jag glömt bort att äta! Glömt bort att tvätta har jag visst också gjort. Tusan! Får se om jag hinner med det imorron, annars får jag helt enkelt gå runt i smutsiga kläder.
Hela dagen har jag sprungit runt i den här mysiga tröjan. Roffade åt mig den från syrran igår, en ny favvis helt klart!
Nu: MAT!

Shit, hittade...

0-407ece3eca61492f69c34024aa7146c7.png

 

Shit, hittade nyss en hel låda till jag missat att sortera.. It never ends!

 


Puh, det...

3fbcc99c314d868865b4ff035bf85600.png

Puh, det här är ju ett heldagsprojekt! Inte trodde väl jag att jag hade SÅ mycket kläder..
 
Än så länge har jag sorerat ut: 
5 sjalar
1 par spetsleggins
3 västar
26 (!) linnen, både partylinnen och baslinnen
3 boleros
5 tjocktröjor
9 koftor
1 storkofta
7 hood-tröjor
14 tishor
3 skjortor
4 långärmade tröjor
22 (!!!) par jeans
11 klänningar
21 tunikor
10 kjolar
17 shorts
1 korsett

+ några jackor, väskor, skor och smycken..
Ungefär hälften är mitt, hälften min systers.. GALET!


Högen till...

3c4a53ec99ca37a75690f2e230eaed84.png

Högen till vänster bara växer och växer.. Sjukt att jag snart har rensat ut halva min garderob! :|


Jag sorterar...

0-67d5d950f57e0b679740672d08fe62dd.png

Jag sorterar kläder genom att slänga ut allting på sängen. Högen till höger ska jag behålla, högen till vänster ryker!


städning på g!

Idag är det en riktigt städ-och-fixa-dag!
Min syster rensade ur sin garderob igår & en hel del fick flytta in i min. Problemet är att jag är grym på att samla på mig kläder och nu har jag helt enkelt inte plats för någonting, trots att jag har en klädkammare, en byrå i rummet plus en extra klädstång brevid sängen.
Så idag har jag bestämt mig för att rensa ut garderoben, på riktigt! problemet är vad jag ska göra av alla kläder jag bestämmer mig för att sortera ut. Där finns en hel del mycket fina plagg, snygga jeans och liknande i storlekar mellan 32-38. Tror inte jag har tillräckligt många läsare för att starta en bloppis direkt, men om intresset finns så kan jag ordna det. Annars tänkte jag ställa mig på Marknadsbörsen och sälja ut allting för 30 kr/plagget typ. Resten skänker jag till klädinsamling eller något.
Jag måste verkligen tvätta också, har inga rena kläder. Suuuuuck.

jag lever!

Trots dålig uppdatering i helgen (typ ingen alls?) så lever jag.
Jag har helt enkelt inte haft någonting vettigt att blogga om, och då tycker jag det är bättre att strunta i det helt. Jag har iallafall tillbringat helgen i gott sällskap, både myst med pojkvän och sedan mötte jag upp vännerna igår för en kvällsfika. Perfekt sådär på en söndag!
Medan jag väntade på att VMA skulle dra igång så såg jag nya avsnittet av 90210, som jag längtat! Efter det såg jag dubbelavsnitt av Top Model 13, den nya säsongen som precis dragit igång i USA. Säsongen skiljer sig från de övriga då Tyra Banks vill ge korta tjejer en chans i modellvärlden. Så ingen av de 13 tjejer som är med i årets upplaga är längre än 5,7" - dvs längre än 170 cm. Ganska coolt tycker jag!
Fast jag stör mig på en sak. När det är dags för panel och liknande, så bär alla tjejer platta skor. En slump? I don´t know. Men om man redan är kortare än vad modellvärlden önskar, borde man inte använda 12-centimetersklackar 24/7 isåfall? Det kanske inte spelar någon roll i tävlingen eftersom kravet är att de måste vara korta, men i verkliga livet då? Eller ja, i verkliga modellivet iallafall. Där kommer de vara tvungna att gå i monsterhöga klackar hela tiden för att inte vara för korta. Lika bra att vänja sig, don´t you think?
Ah, det var egentligen inte det jag hade tänkt babbla om.
Kollade som sagt på VMA igår, dock inte hela. Somnade någon gång vid halv 5 tror jag. Hann iallafall se Kanye West skämma ut sig totalt. Antar att de flesta reda läst om det på någon annan blogg, men sådär gör man bara inte! Jag är inget direkt fan av Taylor Swift, det är helt enkelt inte my cup of tea när det gäller musik, men att gå upp och dissa henne under hennes eget tacktal är bara respektlöst! Ush och fy för sådant beteende!
Såg ni VMA igår?



Idol-feber

Hamnade av en slump inne på Idol-sajten och bestämde mig för att kika runt lite på klippen från Malmö. Det brukar alltid finnas med några man känner, eller åtminstonde vet vem de är.
Såg plötsligt ett ansikte jag kände igen. Jocke och jag växte upp i samma lilla skithåla called Tygelsjö en bit utanför Malmö och fastän jag inte känner honom så värst bra nu så blir man ju ändå lite stolt när man kollar på klippet. Han gör en helt awsome version av Billie Jean!
Vad tycker ni?
Från kvällens avsnitt var Mariette min favorit, helt amazing!

Hola!

Que pasa?
Just nu har jag kommit hem från skolan/stan - hade en lektion i Svenska C eftersom jag ska läsa upp den kursen. Känns konstigt att sitta där i skolbänken igen, men så går det när man tror man har all tid i världen att skärpa sig med skolan.
Just nu sitter jag och kollar på gårdagens avsnitt av Idol, missade det igår eftersom jag inte kunde släppa True Blood. Jävlar vilken serie! Jag såg faktiskt första avsnittet för flera månader sedan innan hysterin i Sverige, men jag tyckte den var konstig och såg inte ens klart första avsnittet. Just nu är jag sjukt glad att jag gav det en andra chans, såg 7 avsnitt igår & varje avsnitt är 57 minuter ;)

Anders Wedin,...

2a1e898c703eccbe8f9648cfe0be0fa1.png

Anders Wedin, vilken man! Jag tror bestämt jag har en liten crush på Moneybrother..


Jag förbannar...

0-6aec104ddea5df6c6cc3a106296bc5b3.png

Jag förbannar det här jävla vädret! Bara för det är 23 grader vill man ju inte springa runt i sommarkläder, men alla höstplagg är ju för varma. Argh! 
Är på väg in till stan med mamma, vi ska titta på tallrikar. Det är tydligen en bra idé att önska sig när man fyller 20, man blir ju vuxen. Va? Vuxen? Vem, jag? Pff..

Han aldrig knäppa en dagens innan, så slänger upp en bild på mitt ursnygga linne från Kan Dee. Love it!


Idag har...

0-1d689e0319f919816956572498ff60d4.png

Idag har Malmö badat i sol och värme och det ser ut att hålla i sig någon dag till. Suck, jag är faktisk trött på sommarvärmen nu, jag vill ha höst! En kall, solig höst med färgglada löv. Jag vill kunna använda byxor utan att svimma av värmeslag. Jag vill att det ska ånga lite försiktigt ur munnen när man cyklar upp till bussen på morgonen, kunna burra in ansiktet i min enorma halsduk och blunda mot solen och känna värmen mot den kalla huden.

Jag vill inte ha 23 grader varmt, blekfesna ben och svettiga bussar. För det är jag trött på.


Idag har...

0-1d689e0319f919816956572498ff60d4.png

Idag har Malmö badat i sol och värme och det ser ut att hålla i sig någon dag till. Suck, jag är faktisk trött på sommarvärmen nu, jag vill ha höst! En kall, solig höst med färgglada löv. Jag vill kunna använda byxor utan att svimma av värmeslag. Jag vill att det ska ånga lite försiktigt ur munnen när man cyklar upp till bussen på morgonen, kunna burra in ansiktet i min enorma halsduk och blunda mot solen och känna värmen mot den kalla huden.

Jag vill inte ha 23 grader varmt, blekfesna ben och svettiga bussar. För det är jag trött på.


Boyfriend-skjorta

Köpte även denna fina boyfriend-skjortan - hade dock bråttom och vet inte om jag ska behålla den. Jag vill absolut ha en rutig, oversized boyfriend-skjorta likt den här, bara osäker på om det här är den rätta. Får nog upp och prova den igen.

Kvalitéen är iallafall superskön! 299:- (tror jag!) från Vero Moda

 


Once you've tried black..

Svarta leggins med dragkedja från H&M, 99:-

Randigt transparent tischa, också den från H&M, 149pix - 20%
Dock vet jag inte om den åker tillbaka imorron, såg nyss att den hade resår där nere, vilket jag avskyr! Men jag är faktiskt lite småkär i själva tröjan så ska nog se om det går att sprätta bort.


Ring of fire

Nya ringar! Den till höger är min favorit och pryder mitt vänstra långfinger.


Oh, But The Fire Went Wild

Jag som lovade mig själv att uppdatera massvis idag, pah! Det gick ju bra..
Nåväl, jag har spenderat dagen i stan med min vän Sanna, vi möttes upp och började med att ta en fika så vi fick en chans att prata igenom lite, det va ju faktiskt ett tag sedan vi sågs.
Det blev även en del shopping, jag kan liksom inte riktigt låta bli. Blev dock inte så mycket eftersom jag inte riktigt hittade det jag var ute efter.

Kvällen har spenderats hemma, framför Idol bland annat. Tyckte första tjejen var sjukt duktig & Jon såklart. MAN alltså!
Har suttit och småkollat lite på Heroes också, har ju egentligen redan sett dessa avsnitten för längesen då jag går på amerikansk tid när det gäller serier, men gud vad jag längtar efter nästa säsong. Sylar lixom!

Jag är verkligen inte skrivsugen ikväll, märks det eller? Det här inlägget har tagit mig hur länge som helst att skriva. Det lixom fastnar på vägen, det vill inte ut.

Äh, jag skiter i det här nu. Slänger upp ett inlägg med dagens shopping iallafall.

En liten...

566a653ae29bf6a44ba208493fe42870.png

En liten sneak peak på dagens shopping. Resten får ni se senare, nu blir det Idol!


Goddagens! Det...

19401b951282507b787de27d7c9b7ec5.png

Goddagens! Det blev ingen mer uppdatering igår, mitt batteri på mobilen dog och jag var inte hemma förrän 22.00, efter 8 timmars fikande! :O 
Jag var helt slut när jag kom hem och somnade direkt.

Förresten, ser ni på bilden? Längst ner i högra hörnet. Spotify for iPhone! Äntligen!


Godmorgon! Jag...

478317efded011df78d0dbfda7d42ed3.png

Godmorgon! Jag hann inte med att göra en ordentlig uppdatering imorse, så det får bli en mobiluppdatering från bussen :) 
Jag är på väg in till stan för att möta Alex som kom hem från Italien igår. Inte setts på hur länge som helst! Det blir fika och catchin up!

Bilden är från i fredags!


Godnatt från...

57e685660642d31eba7b7d03fec1ef3c.png

Godnatt från mitt sovrum! 
Snart ska jag ta och krypa ner i mitten av min underbara säng. När jag är själv i sängen så ligger jag i mitten och breder ut mig över hela sängen, och aldrig sover jag så skönt annars!


Mayday

Just nu sitter jag och kollar på de sista minuterna av ett av mina favoritprogram, Mayday.
Jag vet inte riktigt varför, men jag är oehört fascinerad av flygolyckor och liknande och att se dokumentärprogram som Mayday avskräker inte mig från att flyga i framtiden - snarare tvärt om!
Jag vill veta orsaken till varför plan störtar och flygplanskatastrofer inträffar. Jag tror det lugnar mig, eller ja - snarare mitt kontrollbehov. Med tanke på att jag flygit 12 gånger detta året så vill jag gärna veta hur det fungerar.


Lite filmtips!

I lördags var jag ganska mör, dels för att jag hade träningsvärk men också på grund av fredagens lilla utgång. Spenderade hela dagen och kvällen i sängen med pojkvännen och vi hann med att se en del filmer, hela fyra stycken faktiskt + lite serieavsnitt.
Vi började vårt maraton med nya Pixar-filmen Up.

Jag blev helt kär i filmen från första stund! I grund och botten handlar det om en gammal gubbe som blivit ensam och olycklig. Hela hans värld förändras och går vidare utan honom. En dag vaknar han upp och bestämmer sig för att förerkliga sina drömmar och leva det liv han drömde om som barn. Trailern gör filmen verkligen ingen rättvisa, men ni kan gå in och kika på den ändå. Tyvärr kunde jag inte lägga in Youtube-klicket här på bloggen eftersom det var spärrat av Disney, men klicka här så kommer ni till trailern.

 

Efter det såg vi ytterligare en animerad film, Dreamwork's Monsters vs Aliens

Helt okej film, men tyvärr inte mer än det. Den saknade ett djup som enligt mig fanns i "Up".

Sedan växte vi upp och såg District 9 som var sjuktsjuktsjukt bra!

Jag hade ju hört lite om den innan, man ser ju diverse bloggare som går på bio, men jag visste egentligen inte vad den handlade om, mer än att det fanns aliens med.
Hur som helst, det var en film som föll mig i smaken. Den är filmad lite som en dokumentär och den var väldigt intressant, det ger en väldigt hård men rättvis bild av människan och hur vi ofta väljer att behandla andra vi anser vara mindre värda. Helt enkelt väldigt sevärd!

 

Sen den fjärde filmen har jag glömt vad den heter, men helt ärligt så var den inte så bra så egentligen spelar det ingen roll :)

 


Inläggen försvinner på vägen

Jag vet inte vad det är för fel på blogg.se men något skumt är det. Jag skrev en massa inlägg igår som Inge verkar ha kommit fram, lite tråkigt! Igår bjöds det iallafall på trevligt sällskap och en massa vin. Träffades först hemma hos min vän Bella innan vi fortsatte in till Lilla Torg där vi hamnade på Gökboet. Träffade även en gammal barndomskompis till mig som jag inte sett på år och dar och det bestämdes att vi snart ska ses igen över en fika. Så, vad gjorde ni igår?

Failed

Sådär ja, nyss hemkommen från stallet, hunnit med en dusch och käkat en rostad macka sådär på stående fot. Har precis slagit mig ner i soffan med en kopp te och ska mysa lite framför bloggar innan jag hade tänkt krypa ner och ta en tidig kväll. (Sådär säger jag alltid, brukar sluta med att jag släcker lampan framåt två på natten)
Mitt lilla test jag försökte mig på innan gick ju inte så bra, haha. Två stycken, varav en var ganska väntad. Annars hade jag blivit arg, Amanda!
Suck, bävar lite inför morgondagen. Ska till skolan och förklara för en lärare att kursen vi hade bestämt skulle vara klar för 2 dagar sedan inte är påbörjad än. Eftersom min mail är som den är så får jag ta alla liknande konversationer face to face. Mindre kul, men jag kommer nog på något fiffigt att säga.
Vad gör ni en kväll som denna?

Kan vi inte testa en sak?

Jag ser på statistiken att det är en del som faktiskt är inne och läser det jag skriver, men än så länge är det bara Amanda som kommenterar. Så kan vi inte testa en sak?
Om alla som faktiskt hittar hit slänger iväg en kommentar så hade jag blivit glad. Eller är mitt innehåll i bloggen så fruktansvärt tråkigt och ointressant? I så fall kan ni ju få skriva det, att bloggen helt enkelt är trist som tusan.
Trots att mina unika besökare inte är högre än tvåsiffrigt om dagarna, så skulle det ju faktiskt vara kul att få veta vem som är här inne och kikar runt varje dag.
Om fler skulle kommentera skulle jag bli såhär glad!

tired and uninspired

Nu har jag loggat in på bloggen flera gånger, tryckt upp ett nytt inlägg och sedan suttit och tittat stelt på skärmen. Jag vill uppdatera, jag vill blogga flitigt och jag vill ha något att skriva om, men idag står allt stilla.
Antar att det är one of those days helt enkelt.

Det regnar som tusan ute, trist.

Inga större planer för dagen, ikväll ska jag dock till stallet. Första lektionen efter sommaruppehållet och förhoppningsvis blir det ett ganska lugnt sådant. Annars kommer jag tuppa av efter en halvtimme. Vilket påminner mig om att denna hösten måste jag sätta igång och träna. Fimpa för gott kanske?
Mja, helt enkelt måste jag ta tag i mitt liv, en sak som alltid är lättare sagt än gjort.


Nu ska jag förresten försöka få tag på Psyket - min medicin är snart slut and i need more!
Vilket vrak jag framställs som. You have no idea!


Later!

17.44

Hola!
Nu är jag hemma igen efter mötet på skolan. Har ju fått en ny handledare, så vi satt mest och gick igenom mina betyg och lade upp en liten planering för hösten.
Ska snart sticka iväg igen, denna gången hem till b-friend för lite vardagsmys. Men innan jag kan sticka iväg måste jag städa upp lite mer på mitt rum, annars kommer mor min att bli galen!
Ciao!

Godmorgon!  Jag har...

4f640afb7ca4fbd968fc5a86d2177926.png

Godmorgon!

Jag har ju blivit ganska bra på det där med att uppdatera sen jag kom igång med mobilbloggning, tycker ni inte? Så nu kan både Milly och Amanda sluta tjata på mig om det! 
Ska bara ta och fixa en ordentlig design också.

Nu ska jag sätta igång och städa på mitt rum, har inte ens packat upp resväskan ännu. Sedan ska jag ta och köra in till skolan.

Vad ska ni göra idag?


Jag satt...

4a76e71e0306cc586c49016eef71dcec.png

Jag satt nyss och svor för att mina mobilinlägg från idag aldrig kom fram. Såg nyss  att jag glömt skriva BLOGG i början, klaaant!

Iallafall så var vi på kafferep innan för att fira min "fejksyster" som fyller 24 idag. 
Anledningen till att jag står som en kossa är helt enkelt att det blåste som fan.

Nej, vänner. Nu ska jag sova. Imorron blir det en sväng till skolan för att lägga upp en plan för hösten.

God natt!


Gårdagens svarta shopping

Som om att det inte räckte med att bli ruinerad på Mallis! Det första jag gjorde när jag kom hem var att åka upp till stan och shoppa lite nödvändigheter.


Svart tubfodral från Zara, 399:-
Hittade samma klänning på Zara-butiken i Palma, tyvärr var sista exemplaret i min storlek sönder i dragkedjan, så det fick bli att leda upp den här hemma och betala 100 kr mer. Men det är det värt! Tyvärr är den lite för stor på sina ställen, men det är ingenting som inte går att fixa med en symaskin!

Svart kavaj från GT, känns mer eller mindre som ett måste i höstgarderoben!

 

Sist, och faktiskt minst, så fick det bli en liten kortplånbok i skinn. Tycker inte om liknande i metall, de går bara sönder efter ett tag så denna lilla från Puccini blev perfekt!


Shoppingutbudet på Mallorca..

..visade sig vara utmärkt! Vanligtsvis brukar jag inte alls tycka om att shoppa på solsemestrar, men jag hittade till min förvåning många fina saker och inte helt oväntat fick några saker följa med hem.

Ett par mörkbruna Ray-Ban i modellen Clubmaster. Var först inne på att köpa ett par Wayfare men till sist bestämde jag mig för att ta dessa - ångrar inte det en sekund! De är lite mer retro, nästan sådär fulsnygga och betydligt ovanligare. Love it! €103














Denna lilla godsaken var vad som ruinerade mig. En partyväska från Jaime Mascaró som jag hade tänkt använda lite som en kombinerad väska och plånbok. Finns även en axelremskedja så att man kan bära den över axeln vid festtillfällen. Den kostade mig 165 saftiga euro, men jag kunde inte låta bli!




Man får tycka vad man vill om haremsbyxor, men de är så sjukt sköna att jag inte kunde låta bli. De är handsydda och i 100% silke, gissa om de är sköna att glida runt i hemma? Går att dra upp och ha som byxdress också, hur skönt som helst.

Turkos/grön strandtunika som jag hittade på en marknad i S'Arenal. Användes flitigt de två sista dagarna!
Köpte även en långklänning som går i brunt/gult/guld/grönt, men den har min mamma snott så den får ni se en annan gång!

 

Självklart blev det lite shopping på tax-freen också.

1 liter Malibu (mums, godisdricka!) och världens bästa mascara från YSL. Får ju passa på!


Bildbomb från Mallis



















Puh, sådär. Det tog en evighet att ladda upp bilderna och det är lååångt ifrån alla. Ni får mer än gärna kommentera,

Dagens.. Ska precis...

0-3a7052e4df9aa654fd228957f8157497.png

Dagens..

Ska precis ta och börja på "Aldrig fucka upp" , förväntnigarna på uppföljaren till " Snabba Cash" är höga.

Ja, jag är en riktig läsnörd!


Goddagens!

Det verkade som det gick att mobilblogga igårkväll - kul! Förhoppningsvis innebär det väl lite bättre uppdatering om dagarna eftersom jag slipper sätta mig vid datorn hela tiden. Vilket lyxproblem alltså! Speciellt när jag har en liten, 13" MacBook som väl anses vara ganska bärbar. Men iPhonen är snäppet vassare ;)
Hur som helst - idag skiner solen och det är närmre 25 grader varmt. På tok för varmt för att jag ska orka sitta inomhus. Hade tänkt lägga mig i vid poolen (dock inte i , då den bara håller 23-24 grader - kallt!) och bättra på brännan lite tillsammans med en bok. Vad sägs om det?

RSS 2.0