kass uppdatering

Jag har blivit riktigt kass på att uppdatera känner jag. Skyller på lov och julledighet, i guess. Sedan vi hördes sist har jag hunnit fira jul med familjen, extraknäckat som taxichaffis åt min syster och hennes vänner och kollat in mellandagsrean. Och just det, köpt en päls har jag också gjort. Men det vet jag inte om jag ska flasha med här, risken finns väl att jag kommer göra en hel del människor upprörda, och det vill jag inte. Men fin är den iallafall, varm och skön.

Annars händer det inte så mycket just nu, tar det mest lugnt så länge jag kan. Snart nyår, och efter det får det bli lite mindre fokus på shopping och fikastunder och mer fokus på skolan. Har en del arbeten osv som jag måste se till att göra klart.

over and out.

dan före dopparedan

Lillejulafton, dan före dopparedan. Idag har jag sprungit runt halva Malmö och lite till. Sålt en telefon och ett linne plus handlat de sista julklapparna till min syster, fick inte tag på det jag egentligen hade velat köpa till henne. Som tur va hade jag tänkt ut några backup-presenter, ni vet jag är ganska van vid det här att vara ute i sista sekund. Men inte fan fick jag tag på mina reserv-presenter heller, så det fick bli något helt annat. Typiskt när sådant händer, lite tråkigt tycker jag.

Jag hann också gå inom Skinncity och förälska mig i en päls. Jag tycker det är jättefint med päls, fusk eller äkta spelar inte mig någon roll men det är både syrare och svårare att få tag på en snygg fuskpäls kan jag lova er.
Det här med päls är ju ett ganska så laddat ämne inom bloggvärlden (eller ja, inom alla världar egentligen). Blondinbella får hatiska kommentarer varje gång hon bär päls och även om jag knappt har några läsare alls så förvånar det inte mig om jag kommer få arga kommentarer på det här inlägget. Ett tips om man vill få kommentarer, skriv att du tycker det är okej att bära päls.

Det roliga är att många hissar goosejackor och liknande jackor och har inget emot att byta ut fuskpälsen som sitter på ex everest-jackorna till en riktig pälskant, men de dissar totalt människor som bär hela pälsar. Är det för att det krävs många fler minkar och illrar att sy upp en hel pälsjacka än vad det krävs för en liten pälskant till luvan? Att det är skillnad på att bära en liten bit päls och en hel kappa? Säg mig, är inte det lite dubbelmoral? Det är väl själva principen att bära päls man är emot och då borde det väl kvitta om det har tagit livet av en eller tio minkar? Dubbelmoral, gott folk. Dubbelmoral.

Jag är för att bära päls. Eller jag tycker att det är upp till var och en och därför tycker inte jag att man har rätt att trakassera människor som bär päls heller. Eftersom jag har en goose-jacka hängandes i garderoben så kan jag ju omöjligt vara emot päls. Dessutom är det mer miljövänligt att bära päls än att köpa syntetjackor. Så man får väl välja. Miljövänlig djurmördare eller miljöfarlig djurvän.

Btw, ta allt med en nypa salt. Ska ni komma med kritik, så varsågod. Sålänge det är kritik och inte hatiska kommentarer. För helt ärligt, det är ganska patetiskt och det är svårt att ta människor på allvar som bara spyr ordbajs.

nighty

Sådär, nu är filmen slut och jag har hunnit trycka i mig en påse popcorn och hällt i mig en flaska coca cola. Jag som inte ens dricker läsk, egentligen. Inte för att jag tycker det är äckligt att dricka läsk, men jag brukar inte göra det egentligen. Mest är det kanske för att vi aldrig har det hemma, känner aldrig något behov av att ha det hemma heller. Förrän nu, tydligen. Fast cocacola med många isbitar är löjligt gott.
Anyway, filmen var inte sådär värst bra. Fast det visste jag ju egentligen, det var ju inte första gången jag såg den direkt. Men nja, den är inte sådär värst bra tycker jag. Den lämnar ute alldeles för mycket som man får veta i boken. Så är det ju alltid när man gör filmer av böcker, det vet jag. Men det är svårt när man har läst en bra bok och vara nöjd med filmversionen eftersom man redan har en sådan tydlig bild av hur allting ska se ut och hur allting ska vara.

Nu sitter jag och kollar slutet på Love Acually och jag drömmer mig bort till London. Jag hade mycket väl kunnat tänka mig att flytta till London, om det inte innebar att jag hade behövt lämna allting här hemma. Men att bo där i några månader eller så hade varit underbart. London är en perfekt storstad, för trots storleken så finns den mysiga och personliga känslan kvar.
Nu ska gå upp och göra mig iordning för sängen, tänkte sova tidigt ikväll. Jag ska ju faktiskt provjobba imorgon, då gäller det att vara pigg och vaken. Bjuder på några bilder från London, nu när jag tittar på bilderna saknar jag också mitt långa hår! Tredje bilden är från Notting Hill och sista bilden är från Hyde Park.
enjoy!







magic moments

Nu ska jag krypa ner i soffan med en stor filt, äta panacotta och kolla på Harry Potter och Fenixorden som går på Canal+. Jag måste erkänna att jag är en Harry Potter-nörd, har läst alla böcker och sett alla filmer. Filmerna har jag nog mest sett för att det ska vara så, de är en aning löjliga och överspelade emellan åt men böckerna älskar jag och det har jag gjort ända sen jag fick den första boken i present när jag gick i fyran eller femman.



Later.

lov

Så, då var den sista julavslutningen i skolan avklarad, ganska så tråkigt faktiskt förrutom att Milla fick ett pris för bästa uppryckning! Det tycker jag är bra med vår skola, den ser inte bara till de som har toppbetyg och belönar inte bara alla MVG-elever, utan här belönas även de som kämpat hårt. Det är alltid kul och man blir motiverad av att veta att det märks att man kämpar. Sedan tog jag en snabbisrunda på stan, fikade och pratade projektarbete plus att jag handlade en julklapp till mami. Sen blev det att skynda sig hem för att packa in en klänning som jag sålt på blocket och hinna ner med den på posten innan 1400. Fick låna Svennes bil, så jag hann. När jag kom hem såg jag även att det låg ett avi och väntade på mig innanför dörren. Först trodde jag att de var mina skor som jag vann på Tradera, men sedan kom jag på att jag inte ens betalat dem än, så det kunde det inte vara. Öppnade och yes - mitt körkort hade kommit. Lånade Svennes bil igen och körde in till Vellinge och hämtade ut det.
Det suger att man numera ska ta körkortsfoto rakt framifrån. Mina ögon ser lite lustiga ut. Eller iallafall det vänstra. Men vad ska man göra? Nu ska jag ha det i 10 år ;)

Nu ska jag packa ihop mig själv och ta bussen till Trelleborg. Sucks att man har körkort men ingen bil.


Later alligator!

det går bra nu

Ohyes, det känns som min vardag börjar falla på plats igen. Alla små projekt och saker man går och oroar sig för gör att man tillslut känner sig helt matt och man orkar inte ta tag i någonting. Det kan vara stora saker som att fixa ett jobb eller lämna in ett stort projekt i skolan i tid till att hitta den perfekta julklappen eller ha sin nyår planerad. Jag har alltid en lista i huvudet på saker jag måste, ska, borde eller vill göra. När den listan blir för lång är det lättare att man hanmar i svackor.
Just nu går allting bra för mig.
Körkortet är taget - check!
Nyår är planerad - check!
Jag har fixat hela outfiten inför nyår - check!
Jag har dealat med lärare om mina försenade arbeten och inlämningar och lyckats få uppskjuten deadline - check!
Jag har kanske skaffat mig ett jobb - största checken på listan!
Fick nyss samtal av en vän som jobbar där jag har varit och sökt jobb. Hon är även mycket bra vän med chefen så hon rekommenderade mig och nu ska jag alltså dit och provjobba på söndag. Lite nervöst är det ändå. Trots att jag vet att jag kan jobbet, jag har gjort det innan och det är något jag trivs med så är det ändå på ett myss ställe, men nya kunder, nya medarbetare och ny chef - som jag i hemlighet är lite rädd för. Hon är sträng som satan. No room for mistakes alltså.

Nu ska jag gå och duka, dags för lite mat och sedan dags för lite motion.

Later!


new shoes

Jag stillade mitt shoppingbegär igår genom att klicka hem dessa fina från tradera.com, 399 + 55 kr frakt and i love them!
Får hoppas de passar bara, egentligen är de en storlek för stora, men med en tjock sula i och partyfeets så man vi nog lösa det också. Annars får jag gå barfota på nyår. Eller nej, då impulsshoppar jag ett par från Bianco eller sparar pengara och tar ett par jag redan har. Egentligen borde jag verkligen inte lägga pengar på att shoppa skor till mig själv just nu, proriteringen borde vara julklappar till nära och kära. Men jag ger dessa i julklapp till mig själv. Eller som en grattis-till-körkortet present. Både och funkar finfint för mig. Dessutom har jag fått sålt lite kläder på blocket.se och imorron får jag sålt min gamla Pradatelefon. Så jag unnar mig dessa fina.
Faktist.

it's here!

Klänningen jag beställde från Lipsy, remember? Annars hittar ni den här.
Den har kommit!

Fick hem avi:n sent igår, så efter uppkörningen köde jag och mamma och hämtade den. Riktigt snabb frakt, beställde den ändå från London. Iallafall, den är obeskrivligt fin i verkligheten och den sitter snyggare än vad jag trodde den skulle göra. Eftersom den är bar i ryggen kan man inte använda bh, vilket gjorde mig lite nervös. Jag har ändå en naturlig F-kupa och jag trodde inte den skulle passa och forma så bra som den faktiskt gör.
Det fick bli att ta upp den snabbt och prova den innan jag vackert packade in den igen. Det är trots allt en julklapp från pappa, så den ska ligga under granen tillsammans med alla de andra klapparna och öppnas först till jul.

Men ett litet smakprov kan jag bjuda på.




Dålig bild, men iallafall är klänningen öppen i ryggen.



Tagit med kass mobilkamera. Men snyggt sitter den!


Nu ska jag krypa ner i sängen och kanske se ett avsnitt Greys om jag inte somnar innan jag ens hunnit packa upp det. Får se om det blir skola imorgon, kan inte riktigt bestämma mig för om jag ska gå eller inte.

NATTI!

yes!

IDAG KLARADE JAG MIN UPPKÖRNING!

Wiho, jag är så jävla glad att jag inte ens kan förklara det. Hade först en körlektion innan det var dags för uppkörningen, och ja, som sagt så gick det strålande. Efter det kom mamma och hämtade mig och vi stack och handlade, hämtade ut ett paket på posten och gjorde några bankärenden innan vi käkade lunch. Sedan lånade jag bilen och körde hem till Alex, där Milla redan var. Mest bara för jag nu kan ta bilen var jag vill. Vilken frihetskänsla!
Vi stack även till McDonald's och käkade, mest bara för vi skulle ut och köra.

Körde hem vid sju-tiden, kvart över åtta var det dags för ett pass BodyCombat - asjobbigt idag! Halvvägs in i passet ville jag bara lägga mig och sova, kroppen var helt död. Men det är alltid lika skönt efteråt.

Resten av kvällen har jag tillbringat framför Titanic och The Bodyguard men lite champagne. Det ska ju firas!
Känner att bubblet börjat gå ut i kroppen, är fortfarande helt skakig sen träningen och bubbel gjorde inte mig poggare direkt. Sova tidigt ikväll?

Det har varit en lång, och händelserik dag. Det största jordskalvet i Sveriges historia sedan 1904 hände i Skåne tidigt imorse och jag klarade min uppkörning. Och just det, min nyårsklänning är här!

earthquake

Ingen har väl undgått jordskalvet här i Skåne i morse?
Nåväl tänkte att jag var tvungen att iallafall ta upp det jag också. Vid lite över sex imorse vaknade jag upp av att hela rummet skakade. Lamporna dallrade och man hörde ljudet hur metallen slog mot varandra. Fönsterrutorna skakade och hela sängen vibrerade. Jag såg allting framför mig, som tagit ur en skräckfilm eller liknande. Allt som fattades var kristallkronan i taket som dallrade sådär lite läskigt.

Alla som känner mig vet ju hur hårt jag sover, jag är praktiskt taget omöjlig att väcka och få kontakt med när jag väl har somnat. När jag var mindre bodde vi granne med en polis vars bil exploderade en natt. Halva byn vaknade, tidningar, journalister och tv-team stod utanför mitt fönster, och självklart sov jag som en sten. Så jag var själv mycket förvånad när jag vaknade imorse av att mitt rum skakade.

Somnade givitvis om direkt och gick upp vid åttatiden, körlektion.


bild från sydsvenskan.se

Det råder delade meningar om var jordskalvets epicentrum var, men det spelar ingen roll. Det skakade, tillräckligt mycket för att jag skulle vakna. Och alla 08:or kan ju sluta att försöka förminska allting. Visst, inga allvarliga saker hände visserligen, men det är ändå det kraftigaste skalvet på 100 år i Sverige. Så kom över ert Sthlmskomplex och sluta förjöjliga allting såfort det inte handlar om er.

cravings



Det var alldeles för längesedan jag köpte skor och nu känner jag att jag måste stilla mitt begär med det näst bästa, att titta och drömma om dem. Detta är cravings på HÖG nivå och skor i multicolor står högst på listan. Black is the new black och det hade varit så läckert att blanda en helsvart outfit med ett par helballa, färgglada skor. När man sätter alla tillsammans såhär ser det lite rörigt ut, lite väl mycket. Men som sagt, tänk er dessa underbara skorna var för sig och matchat till en enfärgad outfit. Till den lilla svarta på nyår kanske? De första är helt klart favoriterna, sen de på bild två.
Vill ni veta en sak till. Dessa skorna kostar mellan 200-300 kr/st. USA är lyckligt lottade! Ska man beställa dem hem till Sverige så får man räkna med en härlig fraktavgift + en smaskig tull på det. Räkna + 40% - minst!
Fast å andra sidan, 500-600 kr för ett par av dessa skor är helt överkommligt!



Det finns en mängd enfärgade alternativ också, de första med nitar är mina absoluta favoriter. En sak som iallafall är säker, oavsett om man är inne på enfärgade skor eller multicolor - det är strappy sandals med platåsula som gäller! Det ska vara remmar, nitar, lack & läder - helt enkelt skor med attityd!

don't vote


shoes




Eftersom jag inte orkar lägga pengar för att ha med extra bilder i mina annonser på blocket, och för att jag inte har något bra bildbehandlingsprogram så jag kan krympa bilderna och skicka iväg dem till folk så tar jag och lägger upp dem här istället.
Fler bilder finns, säg bara till så lägger jag upp fler!

10.28

Jag tror inte jag har varit uppe så här tidigt på flera veckor. Idag gick jag upp innan solen, dvs. vid sju. Var på körskolan klockan 8 och körde, blixthalt vinterväglag på kustvägen och inne i Trelleborg, men det gick bra. Höll mig på vägen och allt!

Nu har jag varit hemma i nån timme, kollat bloggar i vanlig ordning och sedan filat lite på mitt CV för att snart bege mig upp till stan och söka jobb. Sedan ska jag nog hinna lämna in mina heels för omklackning och sedan blir det skola. Inte varit där på väldigt länge känns det som, så nu är det väl dags.

Hörs senare!

a kick in the but

Det är precis vad jag behöver just nu, en jävligt hård spark i röven för att få mig att komma igång med alla mina projekt och uppgifter. Jag är trött på att vara mer eller mindre ledig från skolan varje dag, jag behöver strukturen och tryggheten att ha tre lektioner verja dag för att hålla mig effektiv. Jag klarar inte av alla dessa workshoparna, för jag går inte dit. Det blir aldrig av.
Jag har ställt klockan på halv nio varje dag för att jag har tänkt gå upp och göra något vettigt av min dag. Istället för att faktiskt gå upp så stänger jag av klockan och somnar om, vaknar någon gång vid lunch då jag äter en sen frukost. Sedan placerar jag min rumpa i soffan med datorn i knäet och allt hopp om att få någonting vettigt gjort försvinner på en bråkdel av en sekund.
Det börjar mörkna ute, klockan är snart halv fyra. Ännu en meningslös dag.
Jag har tusen saker jag borde börja på, flera uppgifter jag borde göra klart. Varför är det så satas svårt att ta tag i sig själv?
Varför tillåter jag mig själv att sumpa all min chans till att fixa det här? Varför väntar jag alltid med att avsluta saker till sista sekund, låter allt växa på hög så jag tillslut inte har en chans att klara av även den enklaste, mest simpla uppgift?

Varför detta ständiga, självdestruktiva beteende?

sale

Det blev inget jobbsökande idag. Det blev heller inget läkarbesök. Imorse när klockan ringde var jag fullkommligt slut och kunde inte hålla ögonen öppna. På toppen av det hade jag en förbannad träningsvärk (t.o.m. ut i händerna, fingrarna skakar när jag försöker sträcka ut dem).

Det blev dock en körlektion klockan tre som planerat. Uppkörning snart och trots att jag helst hade velat slippa den, så är jag inte lika nervös nu som innan. De två senaste körlektionerna har gått nästintill perfekt, och hade det varit en riktig uppkörning hade jag klarat det. Så det känns ju bra att få det omdömmet.

Annars idag har jag fotat lite kläder. Har en del oanvända kläder som jag hade tänkt sälja, dels för att jag behöver plats i garderoben + att lite extra julklappspengar hade inte skadat. Snart ska jag nog lägga upp kläderna på blocket/tradera så får vi se om det är någon som vill köpa. Nu återstår bara problemet att få in bilderna i datorn. Jag hittar inte kortläsaren och för att föra över dem från kameran måste jag installera en massa program från Canon, ingen lust alls för det.

Nu ska jag återgå till Miami Ink - love it! Sen ska jag nog ta och laga lite mat, broccolisoppa kanske?

helt slut

Endorfinkicken har nu tagit slut. Kvar är jag och min döda kropp. Känner mig totalt slutkörd efter att ha nålat i två dagar och sedan tömt mig på ett hårt pass BodyCombat. Att måla kanske inte låter så jobbigt, men det är det. Statisk muskelansträngning är sjukt jobbigt och att måla tak är något av det värsta. Självklart är det extra högt i tak så jag har stått på tå uppe på en stege och balanserat halva dagen.

Så nu ska jag krypa ner i sängen och sova. Ska varken se Gossip Girl, The Hills eller Grey's - jag ska sova. Eller ja, lite Vänner blir det alltid. Sover alltid med det igång, ställer teven på sleep så stänger den av sig själv efter någon timme.
Ska upp om mer än 9 timmar, detta ska bli skönt. Imorgon blir det ingen skola för min del, men ska däremot upp till stan och skaffa mig ett jobb hade jag tänkt. Sedan ska jag till körskolan 15.00. Kanske ska försöka klämma in ett läkarbesök där emellan?

NATTI!

endorfinkick

Endorfinet flödar i kroppen! shit! Sådan här träningskick har jag inte fått på mycket länge. Hög musik som pumpar i takt med ditt bankande hjärta, flåset när du andas, mjölksyran i benen och svetten som bryter ut från varenda liten por på din kropp. Laddar inför slagen, spänner kroppen inför en spark som blandas med ett vrål när jag träffar min mentala fiende, min motståndare. Mig själv. . AARGH!

 I LOVE IT!



Nu ska jag kasta mig över en tallrik het thaimat. Både varm och stark alltså het. Chili ökar förbränningen ännu mer. Jag känner mig nyttig. Som en hälsomänniska. Bortsett från läsken jag drack igår och den där förbannade pinnen. Helvete.
Jag var faktiskt bra på det, över en vecka. Se trillade jag dit igen. Men denna gången är det nock. SCHLUUT!

update

Uppdatera sidan förresten, jag har ändrat färger på bloggen. Nu ska jag iväg och ändra färger i Alex rum.

hos perssons.

Idag är jag trött, riktigt trött. Ändå gick jag upp i morse, 20 minuter senare satt jag i bilen på väg hem till Alex. Här sitter jag nu, har varit här sedan 09.45, idag ska vi måla klart rummet. Va det tänkt iallafall.
Fastnade framför Discovery travel&living tittandes på några avsnitt Miami Ink, något husprogram och nu senast ett program om en amerikansk kock som va i Sverige. Varför lyckas man alltid fastna framför dessa kanaler? Samma som den vanliga Discovery, där kan jag fastna framför program som Så funkar det, Extrem ingengörskonst och kan sitta i timmar och totta på hur de bygger enorma flygplan eller hur Ishotellet byggs upp. Saker som jag normalt inte har ett intresse av, men det är ändå intressant att titta på och dessa dokumentärliknande program får min uppmärksamhet i timmar.

Nu ska vi dock stänga av teven och gå ut och börja måla.

nyårsklänningen är beställd!

Just nu är jag i extas!
Kommer ni ihåg den här klänningen jag har gått och velat ha till nyårsfesten? Den tog ju slut på Asos, så jag letade mig in på Lipsy's hemsida. Där jag jag sen suttit och suktat och räknat på priset, fram och tillbaka, hit och dit.

Och nyss så gav mamma klartecken att låna hennes Visa-kort - så nu är den beställd! Lite lustigt, jag önskade mig den i julklapp av mamma, men hon ville köpa annat till mig. Så jag önskar mig den av pappa istället. Han befinner sig just nu i Egypten på värsta lyxsemestern, så han får en trevlig överraskning när han kommer hem.



Nu är det jul.. igen

Det här med julen är svårt för mig.
Jag tycker inte om julen speciellt mycket och det har jag inte gjort de senaste åren. Allting känns så påklistrat, man måste vara glad och lycklig under julen, man ska tycka det är mysigt att lyssna på julmusik och julbaka. Man ska tycka att det är fint med allt julpynt och allting ska vara sådär hemtrevligt, mysigt.
Guess what? Under vintern är allting så mörkt, kallt och grått. Jag avskyr julmusik och äter inte lussebullar/pepparkakor eller julgodis. Inte för att jag bantar eller håller på med något liknande, utan jag tycker helt enkelt inte om det. Tycker inte om kakor eller liknande heller. (Jag är nog världens tråkigaste att ha med på släktkalas eller liknande) Alla julpyntar efter egen smak vilket leder till ett ända stort hav av en massa tingel-tangel, tomtar och renar i alla dess former, blinkande, låtande och HEMSKT!
Jag får lite klausterfobi, känner att jag inte klarar när allt detta är ett tvång att man ska tycka om allt som har med julen att göra. Det är för mig omöjligt att finna någon uns av äkta julstämning när det är ett krav, ett måste. Det funkar inte så. Jag funkar inte så.

Och då ska vi inte tala om att man måste hitta de perfekta julklapparna.


Vad tycker ni om julen? Har ni fått någon julkänsla ännu?

bloggpaus

Allting blev stressigt, jobbigt och svårt. Jag kände depressionen och bestämde mig för att jag behövde en bloggpaus. Därmed dålig (läs: ingen) uppdatering alls på senaste.

Nej, skämt å sido. Jag ska inte hålla på att göra narr av andra proffsbloggare, men kunde inte låta bli.
Jag har helt enkelt inte känt mig motiverad alls, varken när det gäller skola eller något annat, därför har jag inte uppdaterat. Egentligen är det mest för att skona alla mot trångsynta, svarta cyniska inlägg, för frankley - det är inte speciellt upmuntrande att läsa.

Ska snart ge mig på att ändra designen igen, tycker inte om hur bloggen ser ut. Fast det gör jag aldrig.

Idag har jag tillbringat dagen hemma hos Alex, fixat med hennes nya rum. Spacklat, slipat, sopat och målat. Detta har gjort att jag är trött i mina armar, och axlar! Måla tak är något av det värsta, statisk muskelspänning - fy fasen!
Egentligen har jag en massa charmiga bilder från dagen, men de orkar jag inte lägga in på datorn just nu. Kameran och USB-sladden ligger ju hela 3 meter ifrån mig. Det betyder att jag måste ställa ifrån min datorn och resa mig upp.
Den där bitterheten sitter nog i fortfarande skule jag tro.

Den som kommer på tekniken att lägga in bluetooth-stöd i digitalkamerar kommer bli min gud. Eller nej, för det tror jag inte på. Ett geni isåfall.


Just det, igår hämtade vi mams på Kastrup. Hon har varit 1 vecka i Alanya.
24 grader och sol. Man kanske skulle följa hennes fotspår och bli mäklare?

En fin klocka hade hon med sig hem till mig. Givetvis ingen äkta märkesklocka, men det vill jag inte ha heller för jag är så dålig på att använda klocka. Så jag vill ha en billig, stor och enkel herrklocka. Trivs jag i det så funderar jag på att köpa en finare.

...

Idag skulle jag egentligen till skolan var det tänkt. Inte för att jag skulle ha några lektioner, nej har mer eller mindre jullov redan eftersom alla våra lektioner är Workshop's.
Nej, men hade bestämt att jag skulle åka in och sätta mig och plugga i skolan för att förhoppningsvis få någonting gjort. Det är en omöjlighet att vara effektiv här hemma, jag gör bara en massa annat istället för att påbörja mina arbeten som snart ska vara klara. Tex sitter jag här, och skriver meningslösa inlägg.

Jag är så trött. Trött på allt. Alting är så grått, mörkt och kallt. Fick precis sms av min mamma som befinner sig nere i ett 24-graders, soligt Alanya. Jobbresa. Fusk.

Nu ska jag ta börja på mitt filosofi-uppdrag. Politisk filosofi, utilitarism och libertarianism. Toppen! Det värsta är nog att jag valde det själv. Kunde lika bra skrivit om abort eller något annat lättare. Men nej, självklart inte. Ibland undrar jag varför jag gör så mot mig själv. Alltid väljer det svåraste alternativet, att jag aldrig nöjer mig med det lite lättare. Det är som uppgjoirt för att misslyckas, allting. Nästan lite självdestruktivt beteende, vilket leder mig till psykologiuppdraget. Att vara självdestruktiv måste inte innebära att man skadar sig själv fysiskt genom att skära sig eller andra saker som lämnar fysiska ärr. Nej, självskada kan man göra på mindre extrema sätt. Tankemönster och tankegångar som får tillvaron att svartna. Medvetet gör man val som man vet kommer få en att rasa samman. Tar på sig för mycket så att man garanterat kommer misslyckas. Hälsosamt? Nej.



hysteriskt roligt

Jag ligger nästan dubbelvikt av skratt här hemma i soffan åt den här stackars tjejen som skämde ut sig duktigt mycket i fredagskvällens Idol. De flesta har nog redan sätt klippet, men jag är tvungen att lägga upp det ändå.
Kan inte låta bli att undra om tjejen verkligen är på riktigt.

Tyck vad man vill om Johan Palm, men det här klippet är roligt!


cut the chord

Detta inlägg är till dig, "Anonym" som så vänligt tog och kommenterade föregående inlägg. Kommentaren är nu raderad, eftersom jag inte tar dig på allvar sålänge du kommenterar anonymt. Jag gissar att det är samma "anonym" som kommenterade min gamla blogg as well, och nu börjar jag bli riktigt trött på dig.
Hur fan kan du tro att jag ska ta dig och dina anklagelser på allvar när du kommenterar anonymt? Sannolikheten att det inte är sant är ju ganska så stor eftersom du inte ens är kvinna nog att stå för det du säger.
Jag hoppas att du läser detta och sedan har tillräckligt mycket ryggrad för att stå för vad du säger, annars kan du lika gärna hålla käften för jag är inte ett dugg intresserad av att läsa ditt anonyma skitsnack.

Tack och hej!

RSS 2.0