It's mine!

Var nere på stan innan och såg denna fina som jag spanat på ett tag, så den fick glatt följa med mig hem. Så snygg!
198:- från H&M

mer allie





Vilka ögon!

Allie

Har precis sett veckans avsnitt av The City, hann aldrig se det i veckan som jag sa. Längtar tills nästa veckas avsnitt - drama!
Orkar inte diskutera själva avsnittet, men måste bara säga att jag tycker Allie är förjävla vacker!


god morgon

Allt bra idag?

Jag skäms nästan lite för att jag inte är eller har varit i skolan idag. Vi hade temadag, eller arbetslivsdag med en massa förreläsningar om tex. hur det är att jobba i Danmark och en massa sådant och vår klass är den sämsta på att gå på sådant. Eftersom den var obligatorisk och allt så kommer jag väl att få frånvaro, men det struntade jag i imorse. Min plan var att strunta i temadagen och komma dit till mina 2 lektioner på eftermiddagen, men jag kom verkligen inte upp när klockan ringde igen. Jag har drömt väldigt mysiga drömmar nu på morgonen, nästan så jag bara vill somna om och försöka komma in på samma dröm. Jag säger bara; MUMS!
Har också drömt en del konstiga drömmar, bland annat om personer jag kommit i kontakt med via bloggen och vi var som vanligt fulla och glada. Skumt.

Men nog om det. Nu ska jag ut i köket och göra en monsterfrukost för jag är hungrig som en.. som en varg?

jag - naturmänniska?

Puh, nu är jag hemma igen och har hunnit duscha och äta lite och sitter nu och smuttar på en kopp te. Det gick sjukt bra på träningen idag, blev dock trampad på ena foten men det gick snabbt över. Sjukt nöjd iallafall, detta kan jag gå och leva på länge!

Jag är sugen på att börja träna mer igen, dels för att jag mår mycket bättre, får lättare att somna plus att jag vill trimma kroppen inför beach 2009. Smal som en sticka är jag kanske och även om jag drar minsta storleken i kläder och liknande så tycker jag att min kropp börjat bli lite väl slapp. Som jag har sagt innan, det är inte vikten eller klädstorleken som man ska gå efter utan mer hur kroppen känns.
Jag är sugen på att bli en sån där välmående naturmänniska. Vem är med mig?


Det tar sig, det tar sig. Tycker jag ser ganska biffig ut på bilden, haha.

free falling

Goddagens!

Idag har varit en låång dag. Började 08.20 med Svenska C och sedan håltimme fram till 13.55 och hela dagen har bestått av plugg jag har stirrat in i min förbannade datorskärm från halv 9 till 2. Typ. Ögonen snurrar något så fruktansvärt och det var lite jobbigt att köra hem i regnet för jag såg ingenting.
Har fått lite gjort idag, dock inte så mycket som jag hade hoppats på. As usual, suck. Denna vecka har bara flugit förbi eftersom jag varit sjuk och inte mått bra och helt plötsligt är det snart helg igen.

Nu ska jag strax gå och ta något att äta och bläddra igenom lite tidningar tror jag. Måste vila ögonen från LCD-skärmar, så ingen dator eller TV på en stund. Sen får jag se om jag hinner plugga klart min uppgift innan jag ska iväg och träna.

Torsdagar är den längsta dagen i veckan and I hate it.

Fawlty Towers

Sådär, nu har jag sytt in och lagt upp några jeans till mamma, när jag nästan var helt klar lyckades jag dessutom knäcka nålen! Så nu är jag utan symaskin tills jag orkar köpa nya nålar, ska nog slå till på en tvillingnål också när jag ändå är i farten.

Nu sitter jag uppkrupen i soffan med en skål chips och tittar på Fawlty Towers, eller Pang i bygget. Underbart program och John Cleese är klockren! Älskar den brittiska, torra, artiga humorn - på gränsen till överdriven och tråkig. Efter det ska jag nog ta en dusch och sedan se The City innan jag ska sova. Tidig dag imorron, börjar 20 över 8 och slutar vid 3, har dock bara 2 lektioner. D-R-Y-G-T!

I <3 MY MOM

Jag har världens bästa mamma!




Go'kväll

Goddag bloggen, allt bra?

Idag var jag i skolan faktiskt, hade hela 3 lektioner och jag var på alla! Fast vi försökte komma försent till Rättskunskapen för att få slippa den, men det misslyckades. Vår lärare brukar låsa dörren exakt när lektionen börjar och om man ens är en halv minut för senad så får man inte komma in så idag gick kom vi medvetet försent, typ 4 minuter. Men han släppte in oss ändå, ville ha med oss på lektionen. Misslyckat alltså.

Efter skolan stannade jag kvar en dryg timme och skrattade, så skönt att träffa människor! Bara suttit hemma i soffan i 3 dagar så jag var lagom social och sällskapssjuk.

Och vet ni vad? Jag har hittat "min" studentklänning på Ebay och jag bara villvillvill ha den! Ska försöka övertala mamma att jag ska få köpa den, åtminstonde kan hon få betala halva. Tror dock inte jag kommer lyckas få med henne på mina planer, hon kommer säkert föreslå att jag ska skaffa mig ett jobb (vilket jag å andra sidan borde) vilket kommer göra mig sur och grinig som en liten barnrumpa. Jag blir så nämligen. När jag väl hittat något jag vill ha, så vill jag ha BARA det och jag vill ha det NU, inte sen. Får jag inte som jag vill blir jag jättearg och ställer till med världens scen. Bortskämd liten skitunge är vad jag är.


Nu ska jag hjälpa henne i köket - pluspoäng vet ni!

labil eller instabil?



För en dryg halvtimme sedan hade jag planerat att gå till skolan, men jag har nu ändrat mig. När jag råkade tappa min macka så den föll till golvet och landade med fel sida mot golvet började jag nästan hypervenlilera och jag var nära att stortjuta mitt på köksgolvet. Jag vet inte om det beror på pms eller sömnbrist - kanske helt enkelt en blandning eller så har förkylningen satt sig i huvudet. Jag har iallafall bestämt mig för att jag inte är i form för att gå ut och träffa folk över huvud taget idag.

08.13

Idag är ingen bra dag. Klockan är strax efter 8 och jag sitter och äter frukost, ska väl snart bege mig iväg till skolan. Mamma kör mig, och tur är väl det. Inatt har jag sovit hela 2 timmar - tjoho! Ögonen känna stora som tennisbollar och svullna som jag vet inte vad. Och allt de gör är att rinna hela tiden. Förstår inte ens vad jag gör uppe, och varför jag ska till skolan. En timmes samhäll B och sen hem igen. Lönt?

Som sagt. Det här är ingen bra dag, än så länge och jag gissar på att den inte kommer att bli bättre under dagen heller.

tappat bort mig själv

Mjoo, det är väl så det känns. Jag har tappat stinget, tapat motivationen och orken att kämpa. Någonstans mitt i det här känns det som att jag har tappat en liten del av mig själv. Försvinner bland mina egna tankar och funderingar, deppar ihop fullständigt och vill bara dra täcket över huvudet och gömma mig.
Detta resulterar i en väldigt gnällig blogg som måste vara fruktansvärt tråkig att läsa, så ni har min fulla förståelse för att läsarantaket sjunker och kommentarerna minskar. Det är lugnt.

Nu ska jag återgå till min soffa och fortsätta min självömkan och tycka fruktansvärt synd om mig själv. Man gör det man är bäst på - right?

huvudvärk

De två senaste nätterna har jag haft problem med att sova - sågonting som jag annars aldrig upplever. Jag brukar ofta ha insomningsproblem eftersom jag aldrig kommer riktigt till ro och jag går inte och lägger mig när jag borde, men är jag väl somnar så kan jag sova i ett dygn om jag nu skulle få det. Så sömnproblem har jag aldrig lidit av. Men både natten till igår och natten till idag har jag vaknat mitt i natten av att jag har haft en extrem huvudvärk och jag har haft svårt att somna om. Natten till igår trodde jag att det berodde på lördagens alkoholintag, men eftersom samma sak hände inatt/imorse så måste det vara något annat.
Iallafall, när jag hoppade upp från sängen imorse för att stänga av min väckarklocka som jag ställt i fönsterkarmen (bara så att jag måste gå upp ur sängen för att stänga av den) så kändes det som det small 200 fyrverkeripjäser i mitt huvud. Så det va bara att krypa ner i sängen igen och försöka somna om. Vanligtsvis brukar det ta mindre än en halv sekund för mig att somna om men imorse tog det nästan en timme. Suck.

Så det blev ingen skola för min del. Jag börjar få lite lätt ångest över skolan då jag ligger back i exakt alla ämnen jag läser, plus några kurser som redan är avslutade. Stressen har gått ifrån att vara positiv stress till negativ stress som gör mig helt apatisk. Jag bara sitter här och är förbannat oeffektiv, får ingenting gjort samtidigt som allting bara rusar i 190 km/h.

Fuck.

last nights party










Rihanna efter misshandeln

Den här bilden ska ha läckt från LAPD's utredning om Rihannas misshandel. Som sagt, man ska inte tro allt man läser eller hör, eftersom allting är mer eller mindre vinklat och det kanske inte bygger på fakta över huvud taget MEN enligt tidningar så har ju Chris Brown överlämnat sig till LAPD och han SKA ha uttalat sig om hur ledsen och berövad han är.



Lägg märke till tatueringen nere i vänstra hörnet på bilden och jämför den med bilden nedan




Just det, frukost va det ju..

frulle

Som sagt, igår blev det en massa fest och jag kom hem vid fyra-tiden, efter att ha kämpat mig hem i den hala snön på 10 cm's klackar - sjukt svårt! Jag har verkligen inte problem att gå i högklackat då jag faktiskt tycker det är riktigt bekvämt, men när det är slask och blask ute blir det så satans halt! Jag lyckades dock ta mig hem utan att ramla - pluspoäng till mig!
Igår va en sjukt rolig kväll, bilder kommer!

Min klocka visar 15.45 och jag ska springa ut till köket och äta frukost. Dagen efter fest är enda morgonen jag inte känner mig hungrig och det ända jag får i mig när jag vaknat är O'boy. Sedan får jag vänta en timme eller så tills jag kan äta, annars tycker jag allting smakar äckligt.


Vad gjorde ni igår?

GRATTIS ANNA!

Idag grattar vi min underbara vän Anna som fyller 20! Igår var vi ute och firade henne rejält med middag och utgång - alltid lika trevligt! Hoppas du får en underbar dag gumman, det är du verkligen värd!



Tyvärr träffar jag inte Anna lika ofta längre eftersom hon ligger inne i lumpen just nu och muckar till sommaren. Sjukt coolt för övrigt, hade jag inte varit så förbannat lat hade jag också velat göra det. Hon är dessutom gruppchef eller liknande och hon är grym!

13.24

God morgon bloggen!

Idag har jag faktiskt varit vaken sedan 11 så det är inte riktigt god morgon, men eftersom det är första inlägget för idag så får det ändå heta så.
Jag har inte så värst mycket att skriva märker jag, förutom att jag fått en liten blodutgjutning i knäet sen jag red igår. Mitt knä ligger alltid mot en gammal lagning i sadeln så efter en timmes tryck så svullnar mitt knä upp lite och blir härligt blålila. Fast det går över efter någon dag, så det är ingen fara på taket.

Vad händer idag då? Jag ska snart sätta mig och sy in en kjol som aldrig kommit till användning eftersom den är lite för stor i midjan. Sedan när mamma kommit hem igen så ska jag sno åt mig bilen och köra hem till Jonte. Intressesmurfarna hoppar av förtjusning. Hmm. Eller inte.

Men ibland får man lov att vara tråkig!


L-l-later!

fail

Det där med att lägga sig i tid och gå upp tidigt fungerade ju inte alls. Jag gick visseligen och lade mig klockan elva, men somnade inte förrän halv fem på morgonen. Varför är det alltid så? När man väl vill lägga sig i tid för att komma ipp så somnar man bara inte? Usch, avskyr det!

Igår var mamma och hämtade ut några månadsförbrukningar av SheerCover - i like! Mitt tog slut för någon månad sen då jag glömde beställa nytt, men nu äntligen har jag mitt älskade mineralsmink igen. Om jag ska vara ärlig så märkte jag inte så stor skillnad innan, men nu när det har varit slut och jag har använt "vanligt" smink så märkar jag en enorm skillnad!
Länge leve mineralsmink!

Faktiskt..




schlutt

Jag orkar inte tänka mer. Det har lixom tagit slut i huvudet och jag kan knappt ens skriva det här - orden lixom fastnar halvvägs. Därför tänkte jag inte bli långvarig.

Funderar på att krypa ner i sängen och somna till 90210 trots att klockan inte är mer än 22. Jag har inte lyckats vara riktig så effektiv som jag hade hoppats på idag och därför känner jag för att gå och lägga mig riktigt tidigt så att jag kan gå upp vid 9 imorron bitti och fortsätta och vara hyffsat utvilad. Riktigt utvilad tycks jag aldrig bli, då jag kan sova hur länge som helst och fortfarande vara mer eller mindre död när jag vaknar. Minst trött är jag när jag sover 4 timmar, men det kan inte vara hälsosamt? Eller?

Bild från Alanya i somras.

Den här söta katten bodde på vårat hotell och jag var nära att kidnappa dem till vårt rum. Så kelen och mysig, inte någon utsvulten katt från gränden utan tam, frisk och sund. Och bedårande!
Brun var jag också, och blond! GE MIG SOMMAR - NU!

lunch

Dagens lunch; fläskfilé i fransk senapssås med massor av vitlök och dragon. Vi är mästare i köket! :)


ännu en solig dag

Vaknade upp för en och en halv timme sen av att solen strålade in genom mitt fönster och retade mina ögon. Ännu en strålande vinterdag - minusgrader, sol och helt vindstilla!

Idag är det plugg som står på schemat och det var tänkt att vi skulle sätta oss och jobba med vårt projektarbete men än så länge är det bara Alex som är här. Milla är på väg men Bella var tvungen att jobba. Ni anar inte hur svårt det är för oss fyra att hitta tid för att plugga med detta satans projektet. Alltid är det någon eller något som hamnar ivägen.



Gammal bild från när vi var ute på landet som Milla

90210

Så, nu tänkte jag ta och krypa ner i sängen och se några avsnitt av 90210 - ni vet spinoffen på/av Beverly Hills?
Jag har fullkomlig serietorka och eftersom det inte släppts något nytt gossip girl så tänkte jag ge 90210 en chans - den har väl inte fått sådär jättebra kritik på ex. imdb eller så, men det har å andra sidan inte the hills fått heller.



I need some drama!

Fast först av allt ska jag nog ta och se det senaste avsnittet av The City - såg att det nyss släppts på mtv.com.
Imorgon kommer Alex, Milla och förhoppningsvis även Bella hem till mig, dax att skriva lite på projektarbetet och få en del saker gjorda. Ska nog även ta och börja skriva på min hemtenta i natur A som jag lovat att ha gjort klart under lovet. hmm, får se hur bra det går.

Hörs imorgon!

Zoe Kravitz


(bild lånad från posh24.se)

Hon är inte bara fruktansvärt söt, men hennes hår är helt underbart!
Har mitt hår på utväxt för tillf'llet och hoppas att har blivit långt och fint till sommaren så jag också kan ha det utsläppt och lockigt!

my sundown






















18.17

Hemma från vinterpromenaden på stranden, riktigt mysigt!
Mamma glömde sin systemkamera hemma, så min lilla kompaktkamera fick duga. Inte för att den tar dåliga bilder, den är faktiskt riktigt grym, men det går inte att jämföra med en system!



Fler bilder kommer senare för nu är det matdax!

walkin' on sunshine

Ha, där fick jag nästan till det! Ska ut och gå en promenad med mor min, blir väl att vi kör ner till havet för att få lite sol på våra vinertbleka ansikten.



sunshine

Good morning sunshine!

Idag är humöret på topp, trots att jag har en dag med en massa plugg framför mig. Solen skiner och jag är tvungen att rulla ner gardinerna här hemma för att inte bli bländad av den vita snön som glittrar där utanför. Jag får lite vårkänslor trots att det är fullt med snö utanför. Det är kallt, -3 grader, snö och sol - men ändå så känns det ganska långt ifrån vinter.

Man kanske skulle ta och ge sig ut på en promenad i vintervårsolen? Mamma jobbar hemifrån idag, så jag kanske kan få lite sällskap. Trots att jag egentligen ska plugga hela dagen så skadar det inte att ta sig utanför dörren en sväng också, och man kan ju lika bra passa på medan det är fint väder.

Annars, vad häder hos er idag?

hjärnspöken

Och med den här bilden säger jag godnatt.
Jag är fruktansvärt uttråkad och oinspirerad och då klockan snart är midnatt är det lika bra att krypa ner i sängen framför några avsnitt Vänenr - förhoppningsvis piggar de upp en lite.
Nejmen det är bäst att gå och lägga sig när humöret börjar att dala och innan tankarna börjar gro. För mycket tankar blir jobbigt för mitt lilla huvud och det slutar bara i total ångest. Trött på mitt liv är jag iallafall. Det är enformigt, mörkt och snöigt. (ja, jag anklagar snön för att förstöra mitt liv - förstår ni på vilken nivå jag befinner mig just nu?)
Suck.

Nu säger jag godnatt och hoppas på ett gladare humör imorgon!



I <3 TOPSHOP




I LOVE LOVE LOVE THEESE SHOES! 1099 :- och 10 % på TopShop

23.14



Milla i sin rosa klänning och jag i min gröna - låtsas inte om att jag har mössa på mig!

Lund

Idag vaknade jag 13.23 av att jag fick sms av Amanda, som frågade när jag var framme. Det tog någon minut innan jag kom ihåg att jag skulle möta henne och Milla i Lund klockan 14.00 - good luck!
Kvart över fyra hoppade jag av tåget i Lund och vi begav oss till en söt liten affär och provade söta klänningar, både Milla och Amanda hittade sina framtida studentklänningar medan jag hittade ett smaragdgrönt fodral - satt nästan helt perfekt. Dock var den lite för stor , men då det var minsta storleken så är det någonting som kan fixas med en symaskin!
Hade tänkt lägga in bilder också, med bloggen strular och det är så fruktansvärt segt så det får bli senare isåfall.

Tog även en runda inom TopShop och provade en massa skor - som vanligt. Köpte även ett par jeansleggins från Gina, det fick bli ett par stentvättade. En spetströja för 26,50 fick även slinka med hem, tänkte kanske ha den på lördag då vi ska fira min vän Anna som fyler 20? Vi får se, vi får se.

Nu ska jag fortsätta titta på Plastikdrömmar som handlar om tånåringar

fräscht från ellos



Ellos har fått in mycket fräsht inför våren, bland annat en massa snygga tishor med snygga motiv. Favoriter är den första med telefonen ocn den sista med snöret och rosetten - hur döt som helst!
Sugen på att klicka hem dem plus klänningen och tunikan här nedan - men icke! Shoppingöfrbud var det ju faktiskt...


Lipsy



Den här söta lilla gräddbakelsen är drömmen inför studenten 4 juni, men det verkar inte bli så. Totalt slut på hemsidan, har mailat dem men jag tror inte att den kommer in igen. Kanske ska övertala mamma att vi behöver en shoppingresa till London i vår? Att det inte alls räcker med Cali för min del, och Alanya för hennes?



Lipsy har för övrigt en massa underbara klänningar. Den sista är definitivt en favorit, öppen i ryggen och chiffong - kan det bli bättre?


Jag har kommit underfund med varför jag har shoppingproblem, och det är helt enkelt för att det finns allt för mycket jag vill köpa, men jag har sagt att jag ska spara alla pengar inför USA osv. När jag nu har lite pengar över som jag faktiskt kan köpa någonting för, så kan jag inte bestämma mig för om jag ska köpa en massa t-shirts, skor, jeansleggins (och isåfall, stentvättade, mörkblåa eller svarta?), leggins med lackdetaljer, jeansjacka, eller varför inte en college-tröja? Förstår ni mitt problem?

Imorgon ska jag dock till Nova Lund för att gå i affärer och prova drömskor inne på TopShop.Nu ska jag ta någoting smaskigt att tugga på och sedan krypa ner och se The City från i veckan. Inte hunnit med det ju.



new glasses


datorfri helg

Som ni kanske har märkt så har jag haft en datorfri helg - visst har det kliat lite i fingrarna men det är samtidigt väldigt skönt.

I fredags hade jag två lektioner i skolan, började 12.30 med en timme Psyk B som följdes av en timmes Fil B, på filosofin är vi tre stycken - snacka om att få mycket uppmärksamhet av läraren! Sådant gillas!
Direkt efter skolan åkte jag hem och mötte upp Jonte när han kom från bussen. Hade en myskväll med onyttig mat från BK och såg bland annat de nya avsnitten av Heroes och Lost. Vi är smått beroende av serier och följer en massa olika.

Lördag, alla hjärtans dag. Jag är smått allergisk mot sådanna dagar, då jag tycker det är jobbigt när man gör en massa saker för att det ska göras. Visst, det är inte fel att visa sin uppskattning för de man bryr sig om, men det hela känns aningen överdrivet och konstlat. Vi ställde ialafall klockan hyffsat tidigt och körde upp till stan. Gick runt och mös i affärer och tog en lång fika på stan. Jag shoppade ingenting, trots att jag hittade en massa jag ville ha så blev det ingenting. Gick och dregglade över skor från Whyred inne på SpiritStores - och den enorma väskan för 6 000 är bara föör fin!

På kvällen lagade vi supergod mat - helstekt fläskfilé i ugn, potatisgratäng, sallad och bearnaissås - det blev evrkligen sueprgott! Det finns kanske hopp för mig som husmor ändå?
Vi kollade även på Changeling som var helt fantastisk! Om ni inte redan har sett den så borde ni definitivt ta och göra det!

slut i rutan

Nu är jag äntligen hemma efter en låång dag. Hade skola till tre, men stack därifrån först vid fyra, ingen av oss ville direkt åka hem. Sällskapssjuka kanske?
Efter skolan åkte jag och hämtade ut mina nya glasögon och tänka sig - nu ser jag ju faktiskt någonting! Snygga är de också och jag trivs faktiskt i dem vilket jag inte brukar göra i mina glasögon. Haft brillor sen jag var 6 månader gammal så man kan ju säga att jag är ganska trött på det.

Iallafall, jag han bara vara hemma en halvtimme innan jag var tvungen att sticka iväg med mams till stallet och träna. Joo, jag är en hästnörd och har hållt på med hästar i hela mitt liv; dock hinner jag inte med det så mycket nu för tiden så det blir bara en gång i veckan, mest för att hålla det igång och för att jag helt enkelt inte kan släppa det. Stallet och ridningen är min tillflyktsort från all stress i vardagen och det ända stället jag inte har med mig min mobil. Idag hopptränade vi och det gick faktiskt skitbra! Fick rida en smått galen häst, 8-åring från Tyskland som varit i Sverige drygt ett år men hoppade för första gången i sitt liv för någora månader sedan. Dock är han känd för att vara "bråkig" och sticka iväg och bocka och vägra gå närmre än 10 meter från hindret, men han hoppade som en gud ikväll! Trots att vi var nära att hoppa ut ur ridhuset en gång, och han försökte även sticka en gång på sista rundan, så märktes det att han tyckte det var kul, han stannade inte en ända gång (missade dock ett hinder en gång, men det var mitt fel för jag red som en kratta) och det gick verkligen superbra. Underbar känsla!
Nog snackat om hästar, tror ingen är speciellt intresserad av mitt hästprat så nu ska jag hålla tyst.

Nu blir det snart sängen. Imorgon är det skola som står på schemat, psykologi B och filosofi B, börjar 12.30 - underbart!


Natti!



Morr..n

Jag kom upp i tid i morse och hann med bussen jag hade tänkt ta, dock var Alex sen och eftersom jag är en så god vän så väntade jag på henne på Centralen och kom lite sent till lektionen i Svenska C. Dagens lektion var bättre än den förra veckan, kanske för att den leddes av en annan lärare?
Iallafall pratade vi om reklam - ett ämne jag känner mig ganska hemma på då jag först gick mediaprogrammet i några månader och sen har jag läst både företagsekonomi A & B, information och Layout och nu marknadsföring. Vi fick i uppgift att till nästa vecka ha gjort en egen reklam för en valfri produkt; antingen en befintlig eller kan vi hitta på en egen. Lite långsökt i en kurs i Svenska C - förstår kopplingen men känns drygt ändå.


Ser ju nästan likadan ut som för någon dag sedan, med min enorma svarta halsduk och den svarta mössan.


Nu ska vi sätta igång och plugga lite - tror jag. Känner mig inte alls speciellt motiverad då jag både är trött och hungrig.

natti

Imorgon är det torsdag, vilket innebär lång och jobbig dag i skolan med håltimmar och grejer. Förhoppningsvis hinner jag med att skriva ett arbete eller liknande mellan lektionerna. Men datorn följer med som vanligt!

Nu ska jag hoppa in i duschen - no way att jag hinner göra det imorron bitti, ska ta bussen 07.19



Säger godnatt med en underbart fin bild på Analeigh, som kom 3:a i Top Model 11 ikväll. Jag hade ju redan sett hela säsongen och visste att McKey skulle ta hem segern, men jag såg det tillsammans med mamma ändå, och av Samantha och McKey så tyckte jag att McKey skulle vinna - så jag är nöjd!


Hörs imorgon!

Mer hjälp!

Hittade fler klipp med Mona från Hjälp! så jag postar alla här. Enjoy!


Hjälp!

Kommer ni ihåg humorserien "Hjälp!" som gick på TV4?

Här är ett favoritklipp med karaktären Mona som vill förstöra för hennes fastighetsskötare. Jag vet att det är fult att driva med handikapp och människor som är utvecklingsstörda, men Sissela Kyle spelar så fruktasvärt bra att jag faktiskt struntar i det!


jag strejkar..

... mot snön!

Ingen skola för mig idag, vaknade och såg att det fortfarande snöade mycket ute. En enda tanke - jag orkar inte. Så jag struntade i att gå upp, får sjukanmäla mig i efterhand eller något liknande så att jag inte blir av med studiebidraget eller liknande.
Dagen kommer att spenderas i soffan, som vanligt när jag är hemma. Har precis sett ett avsnitt från första säsongen av Top Model - herre gud vad alla ser ut. Tyra är mycket smalare och ser tio år yngre ut - vilket inte är positivt - och kvalitén på photoshootsen har ju förbättrats kraftigt. Janice Dockinsson är dock med i de första säsongerna, plus att Mr Jay har svart hår. Det ni!

Ligger och tittar på Oprah, idag handlar det om otrevlighet. Ganska lustigt, i USA menar 80% av befolkningen att de upplever att andra är otrevliga, men 99% hävdar att de inte tillhör gruppen av otrevliga människor. De genömför ett test för att se om man är otrevlig eller inte. Första frågan; "Are you chronically late?", tjena mittbena!



När det snöar får vi en egen pulkabacke i trädgården, det är poolskyddet som är "upphöjt" för att skydda bättre.


Snart får jag väl ta och sätta igång och plugga också. Några tips på hur man kommer igång?

mitt huvud känns som...

... bomull.

Jag är fruktandsvärt trött - det har varit en lång dag!
Var ju som sagt i skolan klockan nio i morse och gick därifrån lite över 20.00 ikväll. Som jag skrev innan idag gjorde vi lite reklam för vårt projektarbete och trots att bara hälten av vår grupp var på plats så gick det bra.
Min scenskräck börjar också försvinna, sakta men säkert. För något år sedan vägrade jag redovisa inför en hel klass och kunde knappt fullfölja en redovisning för 3 personer - idag stod jag upp inför kanske 40-50 föräldrar och även om jag inte pratade i mer än någon minut och att jag skakade som ett apslöv innombords så gjorde jag iallafall det. Baby steps, baby steps.

Annars då? Snöstorm i Malmö.. Jag som hoppades på att våren var på väg.
Nu ska jag fortsätta läsa lite bloggar, sen funderar jag faktiskt på att gå och lägga mig. Det här med att sova 8 timmar per natt är ju ganska så skönt har jag märkt. Kanske borde testa det oftare?

vakna!

God morgon!
Sitter i skolan och har precis haft min enda lektion idag, Samhäll B där vi pratade mycket om valet i Israel som äger rum idag. Väldigt intressant, speciellt då jag alltid har haft väldigt dålig koll på vad som egentligen ligger bakom konflikterna mellan israeler och palestinier då det är en oehört komplicerad konflikt.
Nu har jag alltså slutat men jag ska inte hem för det. Ikväll är det föräldrarmöte på skolan som vi tänkte crasha för att göra lite reklam för vårt projektarbete. Vi ska hålla en informationskväll om fotbolls- och ungdomsvåld som ska vara riktat till föräldrar till elever på vår skola. Datorn har jag med mig och jag och Alex hade tänkt plugga någon timme. Sedan blir det väl antagligen fika, som vanligt.

Slänger in ett klipp med Carolina Gynning från Vakna! Med the voice för någon dag sedan. Störtskön!


awake

Sådär, nu har jag vaknat igen! En och en halv timme på soffan gjorde susen och jag är nu pigg och glad och huvudvärken är borta. Eller nästan iallafall, det lilla som är kvar är kanske lätt att ignorera.
Snart blir det mat, mamma håller på att göra något smaskigt i köket och jag behöver inte lyfta ett finger. Det är ganska bra att må lite dåligt ibland - iallafall om man har en mamma som älskar att skämma bort en.
Sedan ska jag ta tag i plugget, en uppgift i Samhäll B måste göras till imorron.

Men nu blir det mat!

vila kanske?

Nu är jag hemma och har nyss ätit lite resten från igår. Huvudvärken spränger innenför mitt pannben och jag som hade tänkt plugga vill bara lägga mig ner i soffan och sova. Men det lär ju aldrig sluta bra, sover jag en stund nu kommer jag aldrig att somna ikväll och kommer då aldrig att komma upp imorgon bitti.
Huvudvärken blir då inte bättre av att sitta vid datorn kan jag säga, trots att jag har skärmens ljusstyrka inställd på minimum så får jag kisa för att kunna se någonting då mina ögon tydligen tycker ljuset är för starkt.


ungefär såhär känner jag mig just nu


Nej, det här håller inte! Får lägga datorn åt sidan och gå och dricka ett glas Bamyl Koffein - brustabletter mot huvudvärk som behandlar bara huvudvärken. Bättre än alvedon, ipren och liknande som behandlar hela kroppen. Aldrig bra att proppa i sig för mycket läkemedel och onädiga verkningsämnen.


Later!

school

Just nu sitter jag i skolan, har egentligen slutat men jag och Milla valde att stanna kvar och plugga. Ingen av oss är speciellt bra på att få saker gjort men det underlättar när man bestämmer sig för att tillsammans sätta sig ner och göra någonting.

Min enda lektion idag var Marknadsföring, tittade faktiskt igenom läxan som var tills idag så jag kunde vara med och diskutera den muntligt. Nu har jag precis skrivit ner den också och ska maila in den tillsammans med en annan, försenad uppgift.
Fick nyss veta att jag tydligen är klar men Naturkunskap B, trodde att jag hade fler prov kvar att göra men min lärare ska tydligen ha ändrat mitt IG till ett VG - det tackar jag för!



Nu ska jag fortsätta med någon uppgift i Samhälle B eller Internationell ekonomi -får se vad jag känner för :)


GIVE ME.. NOW!


Detta är en väska helt i min smak! Svart fuskskinn med gulddetaljer i form av dragkedjor och nitar, lagom storlek också så jag får plats med alla mina tusen saker. Jag är verkligen expert på att gå runt med skit i väskan, det är inte klokt! Pennor, linsfodral, plåster, ögonfransböjare, en sax, kortlek, iPod-laddare, hårklämmor, gummiband - you name it!

Väskan kommer från H&M, hittade den på deras hemsida men tyvärr kan jag inte hitta den igen, så jag vet inte hur mycket den kostar - men det borde inte vara så mycket med tanke på att det faktiskt är H&M.


Nu - sängen och Gossip Girl!

collateral

Inte så många ppdateringar idag, det är trots allt söndag och om man är som jag och sover bort halva dagen så finns det inte så mycket att skriva om. Nu ska jag bädda ner mig i soffan nere i vardagsrummet med en skål chips och se Collateral som går på tv4+. Collateral är en helt underbart bra film med bland annat Tom Cruise och Jamie Foxx som gör lysande skådespelarinsatser. Har ni inte sett den innan så borde ni definitivt se den! Fast den har pågått i snart en timme, så det bästa är kanske att inte se den ikväll utan ladda ner den, eller hyr den.




Jamie Foxx spelar Max, en taxichaufför i L.A. som en kväll tvingas köra runt kontraktsmördaren Vincent (Tom Cruise) till olika.. affärsmöten.


sovit bort halva dagen..

Igår somnade jag inte förrän halv fem på morgonen - jag var helt enkelt inte trött igårkväll. Iallafall så sov jag till halv fem på eftermiddagen och jag har alltså sovit bort halva dagen. Visserligen ingenting ovanligt men jag tycker nte om att jag börjar vända på dygnet igen. Det blir så mycket svårare att ta sig upp på morgonen om man somnar så sent.

Idag skulle jag egentligan ha pluggat, men det gick ju sådär. Har inte ens hunnit börja och morgondagens lektion kommer att suga. Som vanligt ska jag ha gjort en massa uppgifter som jag inte har haft tid att göra och det kommer inte se bra ut. Usch vad jag hatar den känslan. Ni vet när man är på väg till en lektion och man vet redan innan att man kommer att göra läraren besviken? Vanligtsvis brukar jag strunta i den lektionen just för att jag skäms, men inte imorgon. Cant run from it anymore.



Jag i Hanans skåp, i början av 2:an


Jag har hittat en massa gamla bilder - så i brist på nya kommer jag att lägga up dem istället.

melodifestivalen

Antar att även jag får ta och göra en liten kort recension av Melodifestivalen så att alla ni som faktiskt är ute och hittar på något kul ikväll kan läsa detta senare och inse att ni inte missade ett dugg. Eller mja, inte mycket iallafall.

De två första artisterna var helt okända för mig, en medelålders rockbrud med grym röst som tyvärr tappade mig med en klassisk och tråkig gammal rockrökare. Sedan är skinnbyxor (lack,syntet, whatever) otroligt svårburet och tillsammans med en korsettliknande överdel och fjäderrumpa så resultatet blir tyvärr inte bra. Lite synd, då jag annars älskar rock - både musik och kläder. Men det ska vara lagom och genuint, vilket jag inte tyckte att det var. Kunde blivit bra men det föll.
Sedan var det dags för en liten valp från Jönköping att göra sin debut och ska jag vara ärlig så kommer jag inte ihåg ett dugg av hans framträdande. Slitna jeans om jag inte minns helt fel och ett typiskt boyband-utseende. Suuuuck.Trist.
Vi går vidare och stöter på ett välkänt ansikte och namn, Shirley Clamp. Tyvärr var det en extremt tråkig ballad som aldrig riktigt lyfte och hennes röst höll inte och det var bitvis falskt. Det enda som var snyggt med klänningen var ju färgen..
Scotts tänker jag inte ens kommentera - jag är lite allergisk mot dansband á la boyband, dessutom tyckte jag inte att han sjöng tillräckligt bra.
Emilia däremot var riktigt bra - hon sjöng bra, låten var härlig och hon var snygg! Även om jag tvivlar på att låten håller hela vägen så är det definitivt en favorit och det var helt rätt att hon gick vidare!
Alcazar levererade som vanligt en discorökare, dock tycker jag inte att de är lika bra som BWO och det finns inte plats för båda, tyvärr. Kläderna var löjligt fula och kändes väldigt omoderna. Det kunde ha blivit så snyggt, men som vanligt blir det för mycket av allting och för mig är det bara smaklöst. Men det är lite deras stil, vilket gör det okej.
Jag kan tänka mig att många av er tyckte att Caroline af Ugglas var hemsk och som vanligt ska jag då vara kärring mot strömmen och säga att jag tyckte hon var cool. Hon är extremt egen, ett freak och jag älskade henne! Sen att varken hon eller låten passar in i Melodifestivalen kan jag hålla med om, och jag vill inte att hon vinner. Men jag älskar de som vågar vara annorlunda och kör sin grej i en sådan stor och kommersiell tävling som Melodifestivalen.
Marie Serneholts klänning var snyggast ikväll - utan tvekan. Tyvärr tycker inte jag att Marie har tillräckligt stark röst för att klara verserna, men hon var klart bättre än Scotts och borde ha gått vidare till andra chansen!

Annars är jag faktiskt ganska besviken på årets produktion. Det var rörigt och Petra Mede kändes stressad. Jag brukar annars gilla henne, men jag tyckte inte att hon skötte första programmet speciellt bra. Hon läste innantill och var skrikig och allting gick i 190. Hon var fortfarande rolig, men allting kändes så forcerat. Får hoppas det blir bättre till nästa vecka, Måns Zelmerlöv lär ju höja tävlingen - det räknar jag med!

sommarlängtan


På flyget hem från Alanya 2007


Jag tackar pappa för pigmenten ;)


Alanya 2007



rastlös

Nu har pappa åkt hem och vi har fått lite mer koll på vår resa och vad vi båda vill ha ut av den.

Ikväll verkar det inte hända något roligt alls, mat och mys framför Melodifestivalen med familjen är väl planen, men jag är så fruktansvärt rastlös! Kryper i hela kroppen på mig, samtidigt som det inte verkar finnas någonting att göra. Mitt goda humör börjar sakta försvinna igen och jag känner mig ensam. Alla andra verkar ha planer utom jag och jag är ju inte den som är den och tränger mig på, så jag får nog helt enkelt ta och skylla mig själv.

Bitter. Så fruktansvärt bitter.

lördag

Hej bloggen!

Allt bra med er idag? De senaste dagarna har jag mått ganska konstigt och mitt humör har varit i botten, men nu har det vänt och jag är på ett toppenhumör! Gick nyss in och kollade på min EDS (stt system som ger oss en överblick av våra kurser och där lärarna rapporterar in hur det går för oss osv.) och såg att jag har fått mitt slutbetyg i filosofi A - MVG! Är obeskrivligt glad, det visar att allt mitt arbete jag lagt ner de senaste veckorna har gett resultat! Jag har suttit med det j*vla uppdraget och som den perfektionist jag är kan jag aldrig lämna in någonting som är halvdant. Jag var lite osäker när jag mailade in det och trodde att det skulle vara för långt och sådär - men icke!
Det är en riktig boost för självförtroendet att få bekräftelse i form av ett MVG i två kurser man "bryr sig om" - Psykologi A och Filosofi A. Riktigt härligt!

Vad händer ikväll då?
Jag är sugen på att göra någonting, men samtidigt vill jag inte röra mig utanför dörren. Jag vill träffa vänner och göra någonting roligt men jag vill inte ut och festa. Förslag någon?

Sålänge ska jag ta och starta om min dator, det har inte hänt på någon månad och sedan ska jag nog ta och plugga en stund. Om någon timme kommer pappa hit och vi ska planera lite inför USA. Saker och ting har börjat att vända igen och det går bra, det känns bra och jag mår bra!


Jag och Amanda i torsdags i skolan



Jag liknar typ Quasimodo eller E.T ;)

16.33 Securitas och tvätt

Nog om det, var bara tvungen att ventilera mina aggressioner lite. Idag missade jag min enda lektion i Filosofi B på grund av att jag sov förjävla skönt. När jag väl vaknade och gick ner för att äta frukost går larmet och det tjuter somfan. Då är det någon som har larmat trots att jag fortfarande var hemma. Huvudvärk och ont i öronen. Löste det ganska snabbt av att Securitas ringde och jag uppgav en kod. Smidigt och säkert. Men ändå.

Annars så har jag faktiskt hållt på med tvätten idag, börjar snart bli klar. Jag tvättar alla mina kläder själv här hemma, av den enkla anledningen att annars sliter det så mycket på kläderna. Tvättar alla mina kläder i 30 grader och med flytande tvättmedel för att de ska hålla så länge som möjligt. Ofast är ju kläder inte smutsiga, utan bara slappa och använda och allt som behövs är att de fräschas upp. Då är det onödigt att tvätta i varmare än 30 grader då det sliter mer på kläderna när man tvättar med hög värme.. Jeans ska ALLTID tvättas ut-och-in med flytande tvättmedel, då pulvertvättmedel har en tendens att bleka färgen på jeans och göra dem "randiga" och slitna i tvätten (färgtvätten, inte rengöringstvätten).
BH-ar ska tvättas i tvättpåse, detta för att innertyget har en tendens att krympa medan yttertyget inte gör det. Detta kan göra att man får en ojämn BH med buckliga kupor.


dålig lärare

Sorry för att jag aldrig uppdaterade igår, jag kände faktiskt inte alls för det då jag var på sjukt humör. Förutom stressen med alla jävla ämnen i skolan så har vi dessutom fått en ny lärare i Svenska C som är helt inkompetent. Ung, nyutexaminerad och helt grön, vilket vanligtsvis inte brukar vara en nackdel men jag har så svårt för henne.
Vi har Svenska C 08.20 på torsdagsmorgonen. Det är vår klass SP3a och SP3b plus ungefär 20 elever från NV3 och EC3 som har valt till kursen. Ungefär 45 elever i gemensam lektion 08.20 på morgonen och redan här fattar vem som helst att det inte kommer att bli bra, även om det är 2 lärare på lektionen.

Mitt problem men den här läraren är att hon är så fruktansvärt oinspirerande. Svenska brukar annars vara ett favoritämne, jag har väldigt lätt för ämnet och brukar tycka det är kul men vår nya lärare inspirerar inte alls. Hennes stil passar inte alls ihop med hennes personlighet, vilket gör mig väldigt förvirrad. Hennes yttre stil är en aning alternativ, i Sthlm en typisk Söder-stil. Lite indie men svarta, fyrkantiga glasögon, chinos - ja ni förstår. Intrycket man får av dessa människor är att de är väldigt medvetna, kloka och har oftast väldigt stor personlighet och annorlunda åsikter, eller det finns väl oftast någonting hos dem som är spännande och annorlunda. Många av plaggen köper de second-hand och lite sådär. Förstår ni vad jag menar?
Jag förväntade mig en bra lärare, ny och grön med en massa inspiration och glädje. Istället möts jag av en fruktansvärt tråkig och platt människa. Ingen personlighet, ingen inspiration - ingenting. Att hon sen säger "just det" 569 gånger under lektionen är bara ytterligare ett störningsmoment.

Att hon dessutom gav oss en orättvis bedömning på en uppgift gör inte saken bättre. Vi skulle diskutera i smågrupper om manligt och kvinnligt språk och vad VI tyckte om det. Vi fick en del frågor vi skulle diskutera och sedan skriva ner kortfattat hur diskussionen hade gått, föra ett protokoll över hur vi hade löst uppgiften. Den andra läraren satt inne hos oss nästan hela tiden och följde vår diskussion och gav oss positiv feedback och sa att hon förstod vad vi menade och allt. Sedan är det vår andra lärare, hon utan personlighet, som har bedömt vår skriftliga rapport och menar att vi inte har svarat på frågorna. Hur i hela fridens namn kan hon bedöma vår diskussion om hon inte ens tog sig tid att lyssna på själva diskussionen ens i en minut?

H&M

Jag var inne och spanade på H&M inför våren och hade höga förväntningar, men till min besvikelse hittade jag inte alls mycket. Det är kanske jag som är dålig på att leta, men kollade igenom ALLT på sidan och hittade inte så många plagg som föll mig i smaken. Däremot har H&M blivit väldigt bra när det gäller accessoarer, speciellt skorna är grymt snygga till ett bra pris! Inte i klass med Top Shop, men å andra sidan är det ingen som är ;)






1. Kavaj med satindetaljer, 398:-
2. Volangklänning, 298:-

(enligt hemsidan är den turkos?
ser smaragdgrön ut enligt mig)

3. Mönsterstickad i oversizemodell, 198:-
4. Axelremsväska i skinnimitation, 129:-
5. Stort armand, 79,50:-

(antagligen alldeles för stort för mina spinkiga
handleder så det lär väl ramla av direkt.. men snyggt!)

6. Leopardmönstrad push-up bikini, 129:-
(never ever att den finns i min storlek då H&M's
överdelar går upp till C-kupa, och jag behöver 65F
kan dock funka att köpa en 80C och sy om)

7. Ljusbeiga skor med lite platå, 349:-

...

Nej, denna dagen är inte alls bra. Den började visserligen inte så tokigt, kom i tid till min andra lektion (den första sov jag bort, men det struntar vi i) och vi kom igång med vårt projektarbete (finally!) men sen när jag kom hem så rasade allt. Humöret sjönk verkligen till botten och för tillfället känner jag mig sjukt bitter. Positiva kommentarer och "det löser sig ska du se" rinner av mig, så det är inte lönt att ens försöka. Jag vill inte vara positiv och glad idag. Men behöver dagar som dessa ibland och jag tycker det är viktigt att man faktiskt låter dessa dagar vara dåliga.

Jag vet själv att mitt humör vänder av sig själv så det är bara att låta det vara. Förhoppningsvis har det gått över tills imorgon, då har jag lång dag i skolan. Börjar 08.20-09.30 med Svenska C - dubbelklass. Sedan PH och nästa lektion har vi 13.55 - 15.05. Häääärlig håltimme. Får bli att plugga de timmarna, tar med mig datorn till skolan så.

Nu ska jag fortsätta kolla på "Made in Sweden", sedan funderar jag på att krypa ner och kolla på "The City" och kanske nya "Gossip Girl"? Huvudvärken och humöret gör att det nog blir en tidig kväll, vilket kan behövas inför morgondagen.




LOVE IT!

stressen börjar göra sig märkt..

De senaste veckorna har jag varit extremt stressad, vilket har märkts tydligt här i bloggen. Skolan går i 190 km/h och jag har gjort allt för att hänga med, pluggat både dagar och nätter för att hinna med alla måsten och krav. Inlämningar, arbeten, föreläsningar, det är vad min vardag har bestått av och hittils har jag lyckats hänga med rätt bra. Trots att jag från första början är bakom schemat så har det inte påverkat mig och mina prestationer. Förrän nu.

För någon vecka sedan drog de nya kursena igång och vi har blivit bombaderade med planeringar, uppgifter, instuderingsfrågor, åhörarkopior och gud vet vad. Mitt problem är att jag inte har hunnit avsluta mina gamla uppgifter och jag har varit så upphängd på dessa att allt nytt har samlats på hög och jag har inte haft tid att kolla igenom det nya. Jag är inte mentalt färdig för att ta till mig de nya kurserna och allt det nya, vilket leder till att jag hamnar bakom schemat igen.

Jag är ganska bra på att jobba under stress, då jag oftast blir mer effektiv och mer produktiv. Jag kan klara 2-3 veckor i högt tempo och 3 timmars sömn/nat utan problem sålänge jag hela tiden sysselsätter mig med någonting. Men så fort jag tillåter mig själv att ta en kort paus så kommer tröttheten och jag blir totalt utmattad. Det är lite som när man är ute och springer. Man kan springa flera kilometer sålänge man inte stannar för att hämta andan eller känna efter, för det är då tröttheten kommer.

Så vad gör jag nu? Hur ska jag göra för att komma igång igen? Just nu känns allting bara hopplöst för hur mycket jag än kämpar och försöker så blir jag aldrig klar. Jag vet att jag får skylla mig själv, det är jag som har försatt mig i den här situationen genom att hela tiden skjuta upp saker. Men jag måste fortfarande hitta en lösning på det här. Studenten närmar sig och vägen dit kommer att gå snabbt. Jag längtar så sjukt mycket, men jag är rädd att jag inte kommer hinna, att stressen och pressen kommer att ta över och som vanligt göra mig helt jävla apatisk.

Just nu känns allting bara så jävla långt borta.

natti

Sådär, nu ligger jag nerkrupen i sängen och har faktiskt planer på att gå och lägga mig. Eller det har jag sagt ett tag, men jag är ju sådär förbaskat dålig på att faktiskt lägga ifrån mig datorn och krypa ner. Men nu börjar jag faktiskt bli lite trött. Och hungrig, eller nej.. mer sugen. Ska kanske gå ner och säga godnatt till mamma samtidigt som jag ser efter om vi har något gott att tugga på? Nudlar hade varit underbart gott just nu.. eller kanske lite yoghurt med chokladkross...?


JAG BEHÖVER MIN MEDICIN!

RAW

Såg nyss att Elin Kling vann priset "årets modeblogg" på Aftonbladets "Stora Bloggpriset"-galan ikväll - och det är väl inte mer än rätt? Hon är ju sjukt snygg och jag älskar hennes stil - verkligen inspiration på hög nivå!


(bilden är printad från http://kanal5.se/web/stylebykling)


Sitter och kollar på RAW comedy club på 5:an, tänkte att jag skulle kolla in det och se om det var något att ha. Betnér kommer ju på senare, och det kan väl aldrig bli fel?

20.49

Jag & pappa har ju planerat att åka över till USA i slutet av månaden för att hälsa på min syster, och då ska det shoppas rejält! Fast jag kommer ha dåligt med pengar, resan blev tidigare än vad jag trodde så jag har inte riktigt hunnit jobba ihop så mycket pengar. Men det är fortfarande lite tid kvar tills jag åker, så det ska nog lösa sig.

Anyway, när jag är fär borta ska jag spana efter dessa från Forever21, kostar inte mer än 32,80 dollar vilket motsvarar 280 kr!



Kollade vidare inne på Gojane.co, mina nyårsskor kommer ju därifrån från början även om jag köpte den oanvända från Tradera. Som vanligt hittade jag en massa fina skor, ska kolla upp om de har en butik där borta, eller bara en webshop.


Annars funderar jag STARKT på att beställa dessa snygga med nitar till min systers adress så jag har dem där när jag kommer. Det hade ju varit perfekt! De kostar bara 41 dollar, ungefär 350 kr - och visst är de sjukt snygga?


Hittade även dessa snygga som jag är sjukt sugen på. Hade jag haft lite mer pengar hade jag köpt dem allihop - jag älskar ju skor! Även fastän dessa inte är speciellt dyra så blir det ju en del i mängden, även om man får mycket för pengarna!









Eller ska man slå till på ett par färgglada, söta skor? När det gäller skor är jag ju annars mer för svart, läder, nitar - lite mer rockigt och tufft - snyggt till en blommig klänning eller ett sött linne. Men samtidigt älskar jag ju färg - speciellt på skor. Och grönt är favoriten. Så vad säger ni?



16.29

Jag kan verkligen inte koncentrera mig idag, så det lär inte bli något pluggande för min del. Det suger verkligen, då jag hade behövt det så jäkla mycket, ligger back eftersom jag somnade igårkväll. Jag är hungrig och sugen på en massa, men kylen ekar av tomhet. Dagens i-landsproblem?

Anyway - har förmodligen lyckats få tag på medicin så jag ska slippa fler sådanna här o-produktiva dagar. Synundersökning har jag också hunnit att boka, redan imorgon ska jag till Smarteyes, får ge dem en chans till. Senast fick de en utskällning av min mamma då de var väldigt oproffessionella, men förhoppningsvis tog de åt sig av det vi sa.


Jag är rastlös idag och jag känner mig obekväm. Det är hela tiden någonting som gör att jag inte kan sitta still. Jag kan inte ens nätshoppa - och då är det illa! Får gå ut och rota lite mer i kylen och se vad jag hittar.

Helgen

Helgen som har gått har varit riktigt skön. I fredags blev det som sagt utgång med vänner, började med förfest hemma hos Lisa (där jag lyckades komma 3 timmar för sent! :O ) Jag är omöjlig när det gäller att passa tider, galet. Kom dit vid elva och någon timme senare satt vi i taxi på väg in till stan. Stack till Volym på Crown då vi stod på listan, vilket innebär gratis inträde - och det är alltid lockande! Hade sjukt trevligt iallafall, fast som vanlgt lyckas jag tappa bort både Lisa och Bella ganska snabbt, så jag sprang runt med alla andra utom de jag kom dit med. Hittade iallafall de mot slutet då vi dansade till stängning.
Efter Crown gick vi och åt på Campus innan det blev taxi hem igen. Var hemma hos Lisa runt halv 6 - 6 på morgonen då det blev sängen direkt och sov till 12 innan jag körde hem och städade, och sedan körde jag till Jonte.

Tillbringade dagen, kvällen och natten hos honom, kollade på en del bra filmer/serier och en del mindre bra. Lost har börjat igen för någon vecka sedan - finally! Älskar den serien, älskar det komplexa i hela historien och att man egentligen inte fattar någonting. Såg även "The day the earth stood still" och jag tyckte verkligen inte den var bra. Ingen personlighet bland karaktärerna, dialogerna var torftliga och kändes mesiga och skådespeleriet var inte speciellt bra enligt mig. Mycket besviken!

Söndag, var tvungen att ställa klockan och gå upp, väldigt motviligt. Körde hem och bytade bil och sedan körde jag in till stan för att få massage. Så nu har jag stora blåmärken över ryggen och ser lätt misshandlad ut - tur att det inte är sommar! Ialafall, när jag kom hem var jag så otroligt trött & jag frös något fruktansvärt så jag bäddade ner mig i sängen med datorn i knäet  - och jag somnade! Sov från klockan 18.00 till 23.45 av att jag var ruskigt hungrig. Mamma lagade lite mat till mig och en timme senare låg jag i sängen igen och skulle snart ta och somna igen. Sov hela natten fram till klockan ringde vid åtta i morse. Orkade inte skolan, dessutom hade jag en massa uppgifter jag skulle gjort idag, men på grund av att jag sov igår så har jag inte hunnit göra dem. Hade bara en lektion ändå så.


Idag ska jag plugga, eller försöka. Min medicin är slut så min koncentrationsnivå är ungefär lika hög som hos en tre-åring. Ska jaga min psykolog för att få ett nytt recept utskrivet - han är omöjlig att få tag på! Ska även beställa tid för synundersökning och lite annat.


HOJ!

fredagen i bilder








RSS 2.0