Testar att...

0-5a2a626ab5c844a6142bb0409b76ca40.png

Testar att mobilblogga. Spännade, spännande :)


blaah.

Har försökt logga in på bloggen hela kvällen för att uppdatera lite, men det har segat så otroligt mycket att jag höll på att tuppa av. Jag är verkligen inte bra på att vänta på någonting.
Dagen har jag spenderat med Milly i stan, var bland annat på banken och beställde nytt VISA då mitt gick sönder efter att ha fått min plånbok överkörd. Så går det när man glömmer plånboken på biltaket när man tankar! Passade på att plocka ut lite kontanter som genast försvann igen. Anledningen? En klänning, en kavaj och en liten kortplånbok. Men det tänkte jag visa först imorron, har en lätt huvudvärk och känner mig smått manglad så nu bär det av till sängen.
Hörs imorron, lovar en massa uppdatering !

home, sweet home!

Då var man hemma i kalla, tråkiga Sverige igen då.
Suck, även om det kan kännas skönt att vara hemma och få komma tillbaka till vardag och rutiner så hade jag inte haft något emot att stanna borta bland strand, hav och paraplydrinkar ett tag till.
Har inte haft tillgång till Internet när jag varit borta, så det känns som jag har missat en del. Dessutom måste jag packa upp resväskan och slänga det mesta i tvätten, lägga in och sortera bilder från kameran och städa lite på rummet. Dessutom har jag 453 nya blogginlägg att ta mig igenom på bloglovin'.
Slutsats: vi hörs lite senare. Tänkte även passa på att visa all shopping jag lyckats med. Det har spederats pengar...

IM OFF!

Well, det där med att sparka igång bloggen gick väl sådär. 
Men det ska bli ändring på det, fast det får bli först när jag kommer hem. 
Nu väntar en veckas avkoppling, sol och bad tillsammans med Jonte. Hotell på andra sidan strandpromenaden - kan det bli bättre? 


Can Pastilla/Playa de Palma - Mallorca


Hörs om en vecka!

RSS 2.0