last night

Goddagens!
Igår hade jag myskväll hemma med Alex och Milla, vi gottade oss i allt vad onyttigheter är (pizza till middag, amerikanska pannkakor & ben&Jerrys till efterrätt, toppade allt med en påse chips och choklad), kikade lite på Idrottsgalan (Rolf-Göran skulle vunnit Jerringpriset!) innan vi körde igång vårt Laguna Beach-maraton. Vi tappade bort tiden, och helt plötsligt var klockan halv fem på morgonen och motvilligt stängde vi av teven och gick och lade oss.

Vi ställde klockan och trodde på allvar att vi skulle vakna när de ringde klockan 7. Jag vaknade visserligen, endast för att resa mig upp, hämta klockan på bordet för att ta med den tillbaks till sängen och lägga den under kudden. Sådär gör jag jämnt, ligger med handen på snooze-knappen och när den ringer trycker jag av den innan jag riktigt hinner vakna. Så det blev ingen skola idag heller, vilket ger mig lite ångest. Jag hade visserligen bara en lektion i Samhälle B, första lektionen då man går igenom kursplanen och betygskriterierna och lite sådant, så vi missade väl egentligen inte så mycket. Men bara det faktum att vi inte var där, utan att vi sket i det och sov som tre 14-åringar ger mig alltid lite ångest.



Till pannkakorna drack vi supergott äppelte från Turkiet, köpte hem en stor påse när jag var där för något år sedan. Verkligen hur gott som helst och det håller i evigheter.



Vi hade dåligt med sylt i kylskåpet, så vi tog Ben&Jerrys istället - det här är den godaste glassen som finns!

Sedan tror jag att vi alla drabbades av någon form av sockerkick och vi blev enormt fnittriga. Skrattade högt och länge åt Björn Ranelid och hans "ströösockerrrrr" (kolla in http://elinwrites.blogg.se/2009/january/1537-skaneland.html) och sedan satt vi och hade roligt åt en massa kontaktannonser i tidningen.

Milla:"Slank 51-årig transvestit söker dig som är ung, slank, feminin, gärna transa eller ts, man söker man för vänskap"

Jag:"Haha, vänskap, in my ass!"

Humorn var på låg nivå kan jag tala om.


Nu har de kört hem och det är dags för mig att ta tag i lite nödvändiga saker. Ska skriva ett arbete i Psykologi om självdestruktivitet, det ska redovisas imorgon och jag har inte börjat än. Som vanligt. När ska man lära sig att börja i tid?

Kommentarer
Postat av: Milly

vi hade kuligt :)

2009-01-20 @ 16:14:08
URL: http://metrobloggen.se/millyssunshine
Postat av: Cristin

Hejhej! besök gärna min blogg och prenumerera på bloglovin.com om du har det! alltid modetips och annat kul… sexigaste bikinis och snyggaste väskorna/kläderna! Hoppas du gillar den!

Ha det super bra!

ccristin.blogg.se

2009-01-20 @ 16:22:20
URL: http://ccristin.blogg.se/
Postat av: Anonym

Vilken söt blogg!

2009-01-20 @ 18:15:26
URL: http://surasani.blogg.se/
Postat av: W

Haha, lät som en trevlig kväll! =D Men, nu blev jag sugen på pizzaaa. Har nyss ätit glass annars hade jag nog blivit sugen på det med. Ben&Jerry's är så jäkla gott!

2009-01-20 @ 22:22:16
URL: http://cocksuckerwilddiva.blogg.se/
Postat av: Pernilla

Ja, usch för matte! Åh, Ben & Jerry's! Gud vad sugen jag blev på det =)

2009-01-21 @ 11:01:44
URL: http://pernillaaah.blogg.se/
Postat av: i s a b e l l a m a l m b o r g

Snygg blogg! :)



Besök gärna min och lämna en kommentar! :)

2009-01-21 @ 11:28:20
URL: http://szerafia.blogg.se/
Postat av: Marielle

Hej!

Jag kikar in hos dig för att jag vet att du älskar tävlingar. Hos mig kan du just nu vinna sjukt bra priser genom att gissa bilden. :-)

2009-01-21 @ 14:20:13
URL: http://marielletorgersson.blogg.se/
Postat av: joyce

FÖR ER SOM TRÄNAR/skolgympa VAR MED Å TÄVLA OM DEN FINA

SPORTKLÄDER FRÅN HM



KRAM

2009-01-22 @ 14:48:54
URL: http://ladiijoyce.blogg.se/
Postat av: S A N N A

grymt fin blogg!

2009-01-22 @ 19:18:08
URL: http://tanzanit.blogg.se/
Postat av: S A N N A

grymt fin blogg!

2009-01-22 @ 19:18:09
URL: http://tanzanit.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0