15.01

Hej bloggen!
En snabb uppdatering här. Jag är fortfarande kameralös och jag tycker det är så förbannat tråkigt att blogga utan bilder så då skiter jag i det helt enkelt. Har ändå inte så mycket att skriva om, dagarna spenderas (dock ensam) ute vid poolen. Alla andra jobbar så jag har inget sällskap, men man ska inte klaga. Ska försöka få ner Alex här någon dag om vädret vill sig. Varmt är det iallafall, så man smälter bort, men solen är lite blyg i Höllviken. 

Fast 28 grader i poolen en molnig dag är inte fy skam det heller. 
Eftersom jag inte har någon kamera så fotade jag nyss med mobilen, men jag får inte igång bluetoothen på datorn och sladden vet jag inte var den är. Tekniken är inte med mig på senaste.

Hoppas ni har det gött ändå och att solen skiner på er!


Later!

Kommentarer
Postat av: Jenilita

Hej gumman!



Hoppas allt e bra, ja jag förstår at du saknar det när jag e här, Jag e likadan haha så fort ja e hemma i sverige o någon åker till vegas blir jag svartis haha. Joo det e runt 40 g i skuggan igår till o med lite mer, Men man e juinte utomhus så mycket ja spenderar ju mest tiden på casinon o shopping centrum men imorgon ska jag allt ner o inviga poolen! Hoppas allt e fint med dej och 28 g i sverige är ju helt fantstiskt! Hade ni det?? Bamsekram!

2009-07-01 @ 02:06:51
URL: http://www.blonditamedfotboja.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0